2017-01-21 00:10

MONDEN


Stela Popescu: O ador pe Luciu, îl detest pe Bendeac!

 |  20:59
Stela Popescu: O ador pe Luciu, îl detest pe Bendeac!

Deşi unul este actor cu patalama, iar celălalt este un amator care până nu demult făcea senzaţie în revistele pentru bărbaţi, cel care a reuşit să o impresioneze pe Stela Popescu, actriţa cu o carieră ce depăşeşte 50 de ani, este chiar amatorul. Şi dacă despre Nicoleta Luciu, căci ea a făcut o impresie foarte bună colegilor de platou, profesionişti adevăraţi majoritatea, Stela Popescu are numai cuvinte de laudă, despre Mihai Bendeac, actriţa susţine că nu are respect pentru meseria pe care o face.

Una dintre frumoasele României cu cele mai multe apariţii în revista cu iepuraşi, Nicoleta Luciu pare că a făcut în câţiva ani cât alte femei într-o viaţă. A fost sex-simbol, topmodel, cântăreaţă, actriţă şi acum mamă. De patru ori mamă. Şi pe toate le-a făcut foarte bine, chiar dacă s-au ridicat multe voci mai mult sau mai puţin avizate care să critice felul în care a bifat actoria pe lista ocupaţiilor sale. A fost distribuită în majoritatea producţiilor de succes de la Acasă TV, alături de actori consacraţi, iar unii au susţinut că acest lucru este o palmăpe obrazul titanilor scenei româneşti. Cei din urmă însă nu s-au simţit deloc jigniţi că au avut-o pe Nicoleta parteneră de platou, ba din contră. „Eu am jucat în telenovele şi nu înţeleg de ce lumea, specialiştii critică telenovela. Telenovela este tot un film, este o poveste şi sunt mulţi oameni care au nevoie de poveşti. Nu uitaţi că în România, în aceste telenovele au jucat Dinică, Marin Moraru, Draga Olteanu Matei, actori ca lumea. Este un alt gen de film făcut cu actori consacaţi. Au fost westernuri, au fost drame, au fost comedii, au fost telenovele… Nu m-a deranjat niciodată faptul că am jucat alături de actori aflaţi la început de drum, pentru că sunt tineri care vor să înveţe meserie. Asta mi-au demonstrat mie acolo. Tinerii care joacă în telenovelele de la Acasă TV formează o echipă excelentă. Adela Popescu a evoluat foarte mult, iar de Nicoleta Luciu nu mai spun. Nicoleta este o fată foarte serioasă şi foarte muncitoare. Este prima la cadru, prima care ştie textul, nu vorbeşte prea mult şi nici nu se băgă în discuţie aiurea-n tramvai. Este un om cu măsură şi am toată consideraţia pentru ea. Are şi o familie extraordinar de frumoasă în paralel. A avut un curaj fantastic să aducă pe lume trei copii dintr-un foc şi patru în total. Este o dulceaţă de faţă şi o admir mult!”, ne-a declarat Stela Popescu.

„Bendeac se vinde la tarabă!“

După ce în vară a fost tras de urechi de Alexandru Arşinel pentru felul agresiv în care îşi face meseria, Mihai Bendeac a fost criticat şi de Stela Popescu. „Mihai Bendeac este un băiat foarte talentat, dar nu are măsură deloc! Adică sare calul foarte tare! El e foarte talentat, dar nu a luat-o pe drumul cel bun, după părerea mea. Se vinde la tarabă! E foarte bine că atacă, dar să atace inteligent! El face prea gros ceea ce face. Pe mine nu mă amuză. Mie, de exemplu, nu-mi place Mister Bean, un comic care a ajuns să-şi sugă ciorapii, pentru mine n-are nici o valoare artistică. Este unul care-i face să râdă pe proşti. Pe mine mă interesează Malăele, dacă vorbim de comic, de un actor mare”, a declarat actriţă care a aniversat, recent, 50 de ani de carieră.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-13

Mai multe imagini:
Stela Popescu: O ador pe Luciu, îl detest pe Bendeac!
zoom
Stela Popescu: O ador pe Luciu, îl detest pe Bendeac!
zoom
Stela Popescu: O ador pe Luciu, îl detest pe Bendeac!
zoom


TAGURI: stela popescu, nicoleta luciu, mihai bendeacComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image