2019-02-23 05:30


O întâlnire cu Charlize Theron, adjudecată pentru 20.000 de dolari. Actriţa are fani adevăraţi

 |  19:59
O întâlnire cu Charlize Theron, adjudecată pentru 20.000 de dolari. Actriţa are fani adevăraţi

Oîntâlnire, la un meci de baschet, cu actriţa sud-africană Charlize Theron afost "vândută" pentru suma de 20.000 de dolari, în cadrul uneilicitaţii în scopuri caritabile, care a fost organizată, luni seară, la NewYork, informează contactmusic.com. Actriţa sud-africană în vârstă de 35 de ani,care s-a despărţit la începutul acestui an de partenerul ei de viaţă, StuartTownsend, a declarat că va merge să vadă un meci de baschet al echipei LosAngeles Lakers cu persoana care va fi dispusă să plătească cel mai mult pentrua o însoţi la acel eveniment.

O sursă,prezentă la gala organizată de fundaţia Charlize Theron Africa Outreach Projectla Darby Restaurant din New York, a declarat pentru site-ul Just Jared:"Toţi bărbaţii din sală au dublat imediat sumele pe care le-au licitat,pentru a achiziţiona două bilete, după ce au auzit că Charlize Theron va mergecu unul dintre ei să vadă un meci al echipei Los Angeles Lakers. În cele dinurmă, ea a fost de acord să asiste la acel meci pentru suma de 20.000 dedolari".

CharlizeTheron a înfiinţat în anul 2007 această fundaţie de caritate, al cărei scopprincipal este de a crea un mediu de viaţă sănătos şi condiţii de viaţă maibune pentru copiii orfani, comunităţile sărace şi persoanele suferind demaladia SIDA din Africa de Sud. La această gală de caritate a fost prezentă şiactriţa Liv Tyler, o bună prietenă a actriţei sud-africane.

Printre celelalte personalităţi prezente laeveniment s-au numărat Jon Hamm, actorul din serialul "Mad Men",alături de soţia sa, Jennifer Westfeldt, Petra Nemcova, fosta iubită acântăreţului James Blunt, modelul Irina Shayk, iubita fotbalistului portughez CristianoRonaldo, actorul Johnny Knoxville - starul sitcomului "Jackass" - şisoţia acestuia, Naomi Nelson.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :638951-11-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...