2019-01-20 18:09


O specialistă în PR de la Hollywood, împuşcată mortal

 |  19:21
O specialistă în PR de la Hollywood, împuşcată mortal

Specialistaîn PR americană Ronni Chasen, o figură marcantă a presei de la Hollywood, afost împuşcată mortal, marţi seară, la Los Angeles, după ce a asistat lapremiera musicalului "Burlesque", informează nymag.com.

RonniChasen, în vârstă de 64 de ani, a fost împuşcată mortal pe Sunset Boulevard, întimp ce se afla în automobilul ei, la doar câteva minute după ce plecase de lapetrecerea organizată la Hollywood cu ocazia premierei musicalului "Burlesque",ale cărui protagoniste sunt Cher şi Christina Aguilera.

Potrivitsite-ului RadarOnline.com, Chasen a fost împuşcată de cinci ori, iarautomobilul ei s-a ciocnit de un semafor de pe Sunset Boulevard. Ronni Chasen adecedat la scurt timp după aceea, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.

Chasenera o figură marcantă a presei de la Hollywood încă din 1973 şi avea propriacompanie de impresariat şi publicitate - Chasen & Company Publicity.

Ronni Chasen se ocupa în această perioadă decampaniile de promovare a filmelor implicate în cursa pentru Premiile Oscar şifăcea lobby pentru ca lungmetrajul "Alice în Ţara Minunilor" să fienominalizat la categoria "cel mai bun film", iar Michael Douglas săfie nominalizat la categoria "cel mai bun actor într-un rolsecundar", pentru "Wall Street - Banii sunt făcuţi să circule".

Aparut in:

Ultima modificare in data de :638949-01-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...