2017-01-20 20:03

MONDEN


O tânără suferă de o boala rară: mănâncă bureţi de vase şi sapun

 |  16:09

Kerry Trebilcock, o tânără în vârstă de 21 de ani, suferă de sindromul Pica, ce determină nevoia unei persoane de a mânca lucruri neobişnuite, ce nu constituie mâncare. Pana acum, Kerry a mancat 4.000 de bureti de vase si 100 de sapunuri.

Tânăra a mărturisit că îi place să consume bureţii de vase cu sos picant sau muştar. Câteodată, ea înmoaie bureţii în ceai sau ciocolată caldă, ca şi cum ar fi biscuiţi.

"Mănânc doar un anumit tip de bureţi şi săpunuri şi acum le şi prepar. Atunci când ies afară, iau cu mine o pungă de plastic cu ketchup şi sos. Nu am ieşit niciodată fără ele", a mai susţinut tânăra.

Ea a povestit cum a consumat prima dată bureţi: "După o cină în care am mâncat o porţie dublă de lasagna şi o cutie întreagă de îngheţată, m-am simţit încă înfometată. Ca să-mi distrag atenţia, m-am hotărât să spăl vasele. Am luat un burete nou dintr-un pachet şi am simţit o dorinţă extraordinară de a-l mânca. Am luat un pahar cu apă, m-am aşezat şi am început să mestec buretele până ce l-am terminat. Nu avea niciun gust, dar m-am simţit foarte bine. În sfârşit foamea îmi dispăruse şi stomacul meu era satisfăcut".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-09-06

TAGURI: Kerry Trebilcock, sindromul Pica, mancat, bureti de vase, sapunuriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image