2018-05-21 23:37


Oana Roman îl face praf pe Marcel Toader: Dacă ești bărbat, nu faci CIRC LA TV pentru bani!

 |  10:06
Oana Roman îl face praf pe Marcel Toader: Dacă ești bărbat, nu faci CIRC LA TV pentru bani!

Aflat în pragul celui de-al șaselea divort, Marcel Toader isi spala si de aceasta data rufele casniciei esuate in public si arunca spre Maria Constantin cu acuzatia ca l-a inselat de mai multe ori. Oana Roman nu si-a putut stapani replicile acide si a postat pe contul sau de Facebook un mesaj prin care isi exprima dezgustul cauzat de strategia lui Marcel Toader de a-si jigni public si cea de-a sasea fosta sotie.

"M-am abținut mereu sa comentez pe alții, sa judec sau sa-mi dau cu părerea. Am facut o doar atunci când știam clar despre ce vorbesc si am mentinut mereu o poziție civilizată. Sunt șocata, insa, sa vad circul penibil la care se pretează Marcel Toader, expunandu-si al doilea divorț la tv, aruncând cu noroi intr-o femeie.

După ce din contul Gabrielei Cristea a dispărut aproape jumătate de milion de euro, bani din munca ei cinstită, bani pe care ea si azi se chinuie sa-i recupereze, dupa circul pe care l a făcut la tv atunci, pe enorm de mulți bani cand au divorțat (el cu gura lui mi-a spus ca au fost câteva zeci de mii de euro), acum a găsit o nouă victimă.

Daca esti barbat educat, nu-ti faci femeia curvă doar pentru ca ești frustrat ca te-a părăsit. Daca esti barbat, nu faci circ la tv pentru bani, chiar daca ai nevoie de ei. Vrei bani, te duci la muncă! Il cunosc destul de bine si pe el si pe Gabriela Cristea ca sa știu despre ce vorbesc. E clar ca daca te-au lasat sase neveste, tu ai o problema, nu ele! Hai liber la hateri!", a scris Oana Roman pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-07

TAGURI: oana roman, marcel toader, maria constantin, divort, circ, tv, bani

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZI-BASTON
07 Sep 2017

Ce barbat? Nu vezi ce fata de bidon turtit are?
ANONIM
07 Sep 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție din capitală!https://petitieonline.net/petitie/68026148.Distribuirea!La cât mai mulți semnatari!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Sep 2017

de ce naiba clonezi numele altuia?se cheama ca esti PAPAGAL...pe mine nu ma intereseaza subiectul asta
HANDîC MARIA
07 Sep 2017

Eu nu l-aş primi la nici o televiziune!Omul cred ca are probleme! Ruşine!!!
MANOLE
09 Sep 2017

Un libidinos falit care umbla dupa tinerele sa-l intretina . Acum niciuna nu-l va mai agata ,si-a dat singur cu sapa peste picioare.
GOGU
11 Sep 2017

ARDE CIOB DE OALĂ SPARTA.....PIGY PTR CE OARE APARE PE STICLA ....NU TOT PTR BANI ?!?!
GOGU
11 Sep 2017

RADE CIOB DE OALĂ SPARTA.....PIGY PTR CE OARE APARE PE STICLA ....NU TOT PTR BANI ?!?!
EMIL
12 Sep 2017

Dupa cum vorbeste , dupa cum se exprima, dupa aroganta si disperare ca nu mai are pe cine suge de bani , asta o sa crape de inima . Intre el si Guta , nicio diferenta , doi taranoi umflati in pene care umbla dupa scandal .
Random imageUltimele stiriApa Nova