2018-12-15 04:55


Oana Zăvoranu îşi pregăteşte reîntoarcerea în forţă

 |  18:48
Oana Zăvoranu îşi pregăteşte reîntoarcerea în forţă

La nici o lună de la moartea mamei sale, Oana Zăvoranu este mai hotărâtă ca niciodată să-şi reia cariera artistică. Conştientă de faptul că nu duce lipsă de talent, bruneta şi-a anunţat fanii că în scurt timp va reveni pe sticlă. Ea a apelat la ajutorul unor specialişti pentru a se pune pe picioare şi pentru a da lovitura în muzică, şi, totodată, ea speră să-şi pună în practică şi calităţile actoriceşti într-un nou film. În plus, vedeta vrea o cu totul altă imagine, un nou început, tocmai de aceea, ea s-a hotărât să se prezinte cu un alt nume. Aşadar, Oana Zăvoranu va deveni Oana Bănicioiu, bruneta preluând astfel numele tatălui său natural.

„Nu ştiu dacă să zâmbesc «malefic» în colţul gurii la câte baliverne şi minciuni mai văd când mai apuc, sau mai aud prin presă sau tv de mine?! Să mă bucur, să mă supăr? Zic că n-are sens să mă supăr, că doar e a nu ştiu câta oară când nevorbiţi la kilogram mănâncă o pâine albă „căţărându-se” pe umerii mei şi numele meu, aşa neimportantă cum sunt”, şi-a început Oana postarea în mediul virtual. În ultima perioadă, s-au spus vrute şi nevrute despre fosta soţia a lui Pepe, iar moartea mamei acesteia, Mărioara, a ţinut zile bune paginile ziarelor, de altfel subiectul fiind discutat şi la tv. Oana vrea însă să pună punct acelei perioade şi s-o ia de la capăt. Ea îşi plănuieşte relansarea. Cum este dornică să fie în lumina reflectoarelor, vedeta şi-a anunţat fanii că va reveni în muzică. În acelaşi timp, ea o să se ocupe de afacerea familiei, care i-a rămas în grijă, în urma mamei sale.

„Stai că m-am hotărât! Mă bucur, nu mă mai supăr, pentru că ştiu că tot eu am să fiu bucuroasă la final, când poate unii o să fie cam tristuţi rău, zic. Mă apuc de muzică, de film, de emisiuni, casa de producţie, şi dacă îmi iese (şi ştiu sigur că o să îmi iasă), şi cu afacerea de la tatăl meu Zăvoranu, aşa cum am plănuit eu să îmi iasă, chiar sunt o adevărată Bănicioiu-Zăvoranu”, a spus bruneta. Ea le-a transmis un mesaj şi cârcotaşilor, fiind ironică la adresa lor.

„Şi dacă mai am timp, poate mai «îmi ies şi din corp» în puţinul timp liber rămas, ca să fac nişte călătorii astrale, ca să le spun eu «anormalelor şi nevizionarelor» ,ceea ce eu văd, iar ei/ele nu văd, şi nici nu vor vedea, că am eu grijă să le aburesc lentilele de la ochelari şi să le obturez vizibilitatea (că pot, sâc!)”, a adăugat Oana.

 

„Mă simt plină de putere"

Nu ar fi exclus ca printre proiectele Oanei să se regăsească şi un show în cadrul trustului Intact. Vedeta, despre care s-a spus că ar fi vândut înmormântarea părintelui său acestui trust, ar avea şanse mari să fie următoarea „Burlăciţă”. În cazul în care, acest lucru nu se va concretiza pentru ea, Oana ar putea fi cooptată în alte producţii de divertisment care vor începe în această vară la Antena 1.

Cert este că bruneta are câteva promisiuni de a reveni pe sticlă, ea fiind în tratative pentru a găsi formatul care i se potriveşte. Încă de zilele trecute, fosta actriţă se plângea că are un program foarte încărcat. "Sunt fericită, fericită, fericită. Şi foarte obosită, să fiu sinceră. Am foarte, foarte multe lucruri de făcut. Sunt ocupată până peste cap şi trebuie să le rezolv pe toate împreună cu echipa mea, cea mai puternică echipă. Mă simt plină de putere", a mărturisit Oana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-13

TAGURI: oana, zavoranu, muzica, cariera, film, banicioiu, proiecte
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...