2016-12-10 16:48

MONDEN


Oana Ioniţă se simte epuizată

 |  14:34

Oana Ioniţă lucrează intens la un proiect în care este implicată şi recunoaşte că nici măcar în weekend nu are timp să se odihnească.

„Lucrăm de acasă, de la serviciu, din cafenele, din autobuz, la sala de forţă sau la aia de mese sau unii chiar mai îndrăzneţi din parc. Nu-i aşa că-i minunat să nu ai nici o grijă? De salariu se ocupă adulţii. Necesar e să le comunici doar ce îţi doreşti de ziua ta. Lucrez pentru şi cu copiii de toate vârstele şi trăiesc prin emoţiile mişcărilor lor, trecutul meu. Ei mă epuizează când sunt prea gălăgioşi, dar încărcaţi de atâta energie şi tot ei mă bucură când văd evoluţia fiecăruia de la o săptămână la alta. Da! E frumos să fii copil, eu parcă îmi amintesc de cineva care inventase maşina timpului... cine ştie? Acum cu criza asta, nu ar strica una!“, a scris Oana Ioniţă pe blogul personal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-02

TAGURI: Oana Ionita, copil, proiect, epuizata, masina timpuluiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Lectura de weekend: Peşterile timpului (episodul al IV-lea) 5. Uneori ștergerea memo era ireversibilă, alteori se puteau recupera frânturi – imagini sau... 09 Dec 2016 | (0)
Sinaia. O maşină a căzut într-o râpă aproximativ 20 de metri Un accident de circulaţie s-a produs vineri, pe drumul care leagă stațiunea Sinaia de Cota 1400,... 02 Dec 2016 | (0)