2018-12-15 16:37


Oana şi Mărioara Zăvoranu, ameninţate cu moartea. Află pe cine suspectează!

 |  19:40
Oana şi Mărioara Zăvoranu, ameninţate cu moartea. Află pe cine suspectează!

Coincidenţă sau nu, Mărioara Zăvoranu (foto) susţine că a început să primească mesaje de ameninţare imediat ce a vorbit urât la adresa Ralucăi, soţia lui Pepe.

Mama Oanei Zăvoranu susţine că este foarte speriată şi se teme pentru viaţa ei, dar şi pentru cea a fiicei sale. Anonimii care îi trimit mesajele de ameninţare o avertizează să aibă mai multă grijă de Oana, iar cei pe care îi suspectează că o terorizează ar fi membri ai clanului Pastramă din care face parte noua soţie a lui Pepe.

“De ceva timp tot primesc apeluri noapte şi SMS-uri de ameninţare. Cred că e cineva din clanul Pastramă, dar nu am dovezi. Nu am anunţat încă poliţia, dar dacă mai continuă voi apela şi la lege. La poartă mi se opresc tot felul de maşini cu băieţi dintr-ăştia mai bruneţi, mai macho aşa. Nu îmi este mie frică de ei, dar mă încearcă un sentiment de teamă. Vin şi ambalează motorul şi tot felul de nebunii dintr-astea. Vor să îmi strice linişte şi fericirea că sunt cu fiica mea. Mi-au trimis SMS-uri să am grijă de Oana să nu dea maşina peste ea”, a spus Mărioara Zăvoranu la Acces Direct.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-02

TAGURI: marioara zavoranu, oana zavoranu, pepe, acces direct, raluca pastrama, mesaje de amenintare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...