2018-10-20 11:59


Oana şi Viorel Lis, viaţa ca un banc

 |  21:00
Oana şi Viorel Lis, viaţa ca un banc

Ea se duce la striptease, lui îi dansează în poală domnişoare acoperite doar de bikini minusculi cu diverse ocazii, întotdeauna televizate. Ea spune că dacă ar fi fost strungar, nu l-ar fi luat de bărbat. El o completează: „Da, ţine mult la mine: la banii mei, maşinile mele, casele mele şi, în general, tot ce am eu de valoare!”. S-au îndrăgostit unul de celălalt, mai mult el de ea, pe vremea când Vio (67 de ani) era primarul Bucureştilor, iar ea o puştoaică venită de la ţară, declarat virgină, şi uşor de impresionat. Mai cu banii, mai cu funcţia, cert este ca Oana (35 de ani) i-a devenit parteneră fidelă pe termen lung şi chiar dacă unii sar cu acuzaţii răutăcioase la adresa lor, aşa atipici cum sunt, soţii Lis par fericiţi. Au amândoi un simţ al umorului bine întreţinut, se ironizează unul pe celălalt, însă spre deosebire de ipocriţii care aduc pe la tv poze din vacanţele, chipurile romantice, în care au fost, iar mai apoi divorţează şi se bălăcăresc la scurt timp, Oana şi Vio par relaxaţi şi fericiţi unul lângă altul. Fiecare ieşire mondenă devine subiectul unor articole ilare şi fiecare replică de-a lor poate deveni un banc spumos. Citiţi în continuare cele mai amuzante declaraţii ale porumbeilor Lis!

· Oana: „Dacă Vio era strungar, nici nu mă uitam la el! Atunci când l-am cunoscut, normal că m-a atras funcţia lui, însă mai apoi am început să ţin la el!“. În tot acest timp, Viorel se amuză copios: „Daaaa, ţine mult la mine: la banii mei, maşinile mele, casele mele şi, în general, tot ce am eu de valoare!”.

· Oana: „Vio este extrem de gelos! Mă iubeşte foarte mult şi nu suportă să vadă un alt bărbat în preajma mea. El nu prea se omoară cu ieşirile în club, aşa că de cele mai multe ori ies doar eu cu prietenele. În seara respectivă am de dus o adevărată campanie de lămurire şi încerc să-l fac să înţeleagă că vom fi doar fete, fără vreun bărbat. Nu m-a crezut când i-am spus că nu a fost nici un bărbat cu noi la masă şi noroc că au apărut poze cu mine în ziarele de a doua zi! Aşa că am luat frumuşel presa şi i-am demonstrat că la masa respectivă am stat doar eu şi cu prietenele mele. Nu a vrut să recunoască, dar s-a simţit uşurat! Citeşte ziarele ca să vadă că nu-l înşel!“.

· Vio: „Nu-mi plac femeile care se dezbracă! Îmi plac direct dezbrăcate şi neapărat, tinere. Şi dacă se poate fără gură, aşa ca să nu aibă cu ce să ţipe”, a mărturisit fostul primar, în timp ce pe umărul lui leşina de râs Oana. „Păi, cum pot să-ţi mai spun «te iubesc» dacă n-am gură?”, a întrebat ea. „Simplu, prin semne. Mi-o arăţi!“, a lămurit-o Vio.

· Vio, ţinându-se de burtă de atâta râs: „Oana poate câştiga oricând un concurs de ţipete. Odată şi-a prins degetul la maşină şi a ţipat atât de tare că s-au strâns 100 de inşi în jurul ei. Şi eu o fac să ţipe, dar doar noaptea. Se sperie, nu de alta. S-a trezit odată noaptea şi a ţipat: aoleu, ce negru eşti!“.

· Viorel: „Dacă Oana m-ar înşela, ne-am despărţi sigur. Dacă eu aş înşela-o, ar fi doar geloasă!”.

· Vio: „Oana îmi stârneşte tot felul de reacţii când e dezbrăcată. Când e îmbrăcată nu prea îmi place. Când e goală, îmi vine să mă arunc... dar nu pe fereastră, ci peste ea“. Visător?

· Vio, realist: „Am câştigat şi eu 12 milioane la pariuri şi mi i-a şi luat pe toţi. Să vezi câtă grijă are de mine când îi arăt banii!”.

· Vio, după ce şi-a injectat botox în riduri: „Am mai făcut un astfel de tratament în urmă cu câţiva ani şi mi-a plăcut rezultatul, aşa că am zis să mai încerc o dată. Acum nu vreau să mă mai opresc. Îmi mai trebuie un implant de păr şi atunci o să arăt mult mai tânăr“.

· Oana, uşor egoistă: „Am tot timpul să-i fac copii lui Vio!“. Viorel, optimist: „Dacă vreau, fac copii şi la 80 de ani!“.

· Viorel sincer, Oana amuzată: „Oana are un păr foarte frumos, lung şi creţ, spre deosebire de mine care stau mai prost la capitolul ăsta. S-a întâmplat să mai găsesc fire de păr şi prin farfuria cu ciorbă, dar nu m-am supărat. Asta este! Şi eu, în tinereţe, aveam un păr foarte frumos, dar, vorba aceea, «părul prost părăseşte capul deştept». Acum pot răsufla uşurat că nu mai trebuie să merg la coafor pentru tratamente de înfrumuseţare”.

· Oana, femeie matură: „Când am început relaţia cu Vio, la 19 ani, aveam sânii foarte mici. Îmi umpleam sutienul cu şosete ca să pară mai mari. Toate sutienele mi-au rămas mici. Trebuie să-mi dea Viorel bani să merg la mall să-mi cumpăr altele. M-am maturizat, am devenit o femeie în toată regula, şi am pus şi câteva kilograme pe mine. Din cauza asta sânii îmi ies din sutien acum“.

· Oana, într-o situaţie tragicomică: „Dacă puteţi să credeţi aşa ceva, azi, Viorel a căzut în canal... Credeam că anul ăsta am scăpat de ghinion, dar văd că nu... Ce e bine e că nu şi-a rupt nimic, doar pantalonii Versace... Şi îl doare piciorul, of, îmi vine să plâng şi să râd în acelaşi timp!”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-02

TAGURI: oana lis, viorel lis, banc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TICU
23 Noi 2011

Chiar așa?!
VFD
19 Sep 2017

s-ar putea face un film cu titlul ''amanta shi tzestosul''
Random imageUltimele stiri


loading...