2016-12-04 16:28

MONDEN


Oana Turcu vorbeşte despre sânii Danielei Gyorfi

 |  13:57
Oana Turcu vorbeşte despre sânii Danielei Gyorfi

Oana Turcu a postat pe blogul său o declaraţie-protest în care susţine că este împotriva deciziei Danielei Gyorfi de a îşi face din nou o operaţie estetică la sâni.

Realizatoarea tv a dezvăluit că a decis să facă această declaraţie publică fiindcă sfaturile în privat nu au convins-o pe Daniela Gyorfi să se răzgândească. "Am înţeles de ce ţi-ai pus silicoane acum mulţi ani, considerând că vei avea mai mult succes. Am priceput de ce ţi-ai refăcut operaţia, după ceva timp, pentru că primul implant fusese extrem de nereuşit, după cum a văzut toată lumea în pictorialele tale. Acum, însă, cred că mergi prea departe!", scrie Oana Turcu pe său."Pentru cine nu ştie, Daniela vrea să-şi ajusteze bustul din nou, pe motiv că, după sarcina, s-au mai lăsat sânii", explică vedeta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-14

TAGURI: Oana_Turcu, blog, protesc, Daniela_Gyorfi, implantComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Rafael Nadal, intervenţie chirurgicală pentru implant de păr Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal s-a supus unui implant de păr pentru a-și trata... 23 Noi 2016 | (0)
Blog de poliţist la Rutieră: S-a deconspirat autorul paginii „Polițiștii au umor” Spre ruşinea mea, nu m-am întâlnit niciodată față în față cu colegul meu Dan... 27 Noi 2016 | (0)