2017-01-18 14:43

MONDEN


Oana Zăvoranu a avut parte de ritualuri sângeroase

 |  16:47
Oana Zăvoranu a avut parte de ritualuri sângeroase

Se pare că ghinioanele se ţin lanţ de Oana Zăvoranu. Bruneta a avut parte de un tratament incredibil din partea celor două vrăjitoare, Melisa şi Vanesa.

Vedeta de televiziune a fost şantajată de cele două prezicătoare, care i-au cerut circa 450.000 de euro pentru a scăpa de farmecele făcute tot de ele, la cererea Mărioarei Zăvoranu. Potrivit anchetatorilor, Oana a fost contactată de una dintre vrăjitoare, care i-a spus că i-a făcut vrăji în legătură cu maşina pe care o deţine, un Porsche. Oana a  mers acasă la ele şi şi-a lăsat autoturismul acolo, peste noapte, pentru ca vrăjitoarele să scoată farmecele. A doua zi i-au spus că nu au putut să le îndepărteze pentru că sunt mult prea puternice şi vor fi nevoite să incendieze maşina.

Ele au ars şi un pachet în care spuneau că se află 20.000 de euro, sumă de care ar fi fost nevoie pentru ca "demonii" să plece de lângă Oana Zăvoranu. În acest ritual au fost folosiţi şi doi porumbei, unul dintre ei a fost aruncat de viu în foc, în timp ce cea de-a doua pasăre a fost ucisă. I-a fost rupt gâtul, iar cu sângele porumbelului a fost stropită Oana. Oana Zăvoranu a fost abordată de mai multe ori de cele două vrăjitoare, Melisa şi Vanesa. Ele îi cer brunetei 99.000 de euro, tot pentru ca vrăjile să nu mai aibă efect asupra ei. Vrăjitoarele i-au propus să vândă un apartament către un cetăţean străin, pentru 80.000 de euro.

Persoana respectivă era, de fapt, un român, prieten cu Vanesa şi Melisa.Ei au mers la notariat pentru a întocmi actele necesare vânzării. Suma a fost completată de Oana cu 19.000 de euro.Aura neagră a Oanei a fost aurită pe echivalentul a 2 kilograme de aur. Oana Zăvoranu este nevoită să îşi ipotecheze vila, de două ori. Prima oară obţine 80.000 de euro, a doua oară 90.000 de euro.O parte din bani este arsă de vrăjitoare. Cealaltă este folosită pentru ca aurul să fie transformat în tărâţe, într-un ritual cu 66 de cocoşi şi o brăţată de aur, au declarat anchetatorii, conform ziarului Cancan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-21

TAGURI: Oana Zavoranu, vrajitoare, sange, porumbel, anchetaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image