2019-01-21 22:17


Oana Zăvoranu, despre căsătoria dintre Pepe şi Raluca: Nu le dau 365 de zile împreună. Nu există dragoste, ci doar înşelăciune din partea ei!

 |  13:16
Oana Zăvoranu, despre căsătoria dintre Pepe şi Raluca: Nu le dau 365 de zile împreună. Nu există dragoste, ci doar înşelăciune din partea ei!

Pepe merge astăzi la Starea Civilă unde îi va promite Ralucăi Pastramă dragoste veşnică în faţa primarului Cristian Popescu Piedone. Cununia civilă va fi transmisă în direct la “Happy Hour”, având în vedere că Andra şi Cătălin Măruţă sunt naşii cuplului. Chiar dacă Pepe susţine că este fericit pentru că a găsit femeia pe care a căutat-o o viaţă întreagă, Oana Zăvoranu este sceptică. Fosta soţie a lui ginerică este convinsă că această căsătorie nu va rezista nici măcar un an pentru că nu are la bază dragoste şi înţelegere, ci doar răzbunare şi minciuni.

“Măruţă nu ştie că îi va năşi pentru o scurtă perioadă. Nu le dau 365 de zile împreună! Nu cu un copil, cu 10 copii! Pentru că e o căsătorie forţată, unde nu există dragoste, compatibilitate, înţelegere, ci doar înşelăciune din partea ei, care i-a spus că e borţoasă când nu se mai putea face nimic, şi răzbunare prostească şi distructivă din partea lui, pentru a arăta lumii cât de fericit şi de împlinit e el la nici un an de la despărţirea de mine”, a declarat Oana Zavoranu în “Ring”.

“Nu cred că se răzbună pe mine făcând treaba asta (căsătoria - n.r.), ci mai mult pe el, pentru că trebuie să stea cu o femeie pe care nu o iubeşte, într-o căsnicie nedorită şi cu un copil băgat pe gât. Până la urmă, oricât de rău mi-ar părea mie pentru el că se află în situaţia asta - şi eu ştiu mai bine decât oricine circul acesta fericit pe care îl afişează -, el e cel sacrificat. Pepe poate fi un tip extrem de distructiv chiar cu el însuşi. După emisiunea în care am lăcrimat, mi s-a transmis că Pepe a fost extrem de bulversat şi timp de câteva ore nu s-a putut vorbi cu el. Pe el nu-l lasă indiferent că eu am recunoscut că el îmi lipseşte uneori şi că aş fi dorit să rămânem prieteni, şi nu duşmani”, este de parere fosta nevastă a lui Pepe.

“Eu şi Pepe am stat într-o casă patru ani, zi de zi, până am decis să ne căsătorim din dragoste. Viaţa mea nu gravitează în jurul lui Pepe şi a ceea ce face el. Nu înseamnă că, dacă se însoară Pepe, se opreşte totul în loc. Ce se aşteaptă lumea să fac acum, să merg acolo (la cununia lui Pepe - n.r.) să mă tăvălesc pe jos?! Pepe şi Raluca sunt amândoi de etnie romă. Cei din etnia lor, care ar trebui să ţină cu ei, îmi transmit că, după mai multe pahare, Pepe plânge după mine şi trebuie să-l ducă prietenii acasă şi să-l consoleze”,a mai adăugat Oana.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-09-01

TAGURI: pepe, raluca pastrama, cununie civila, primar, cristian popescu piedone, ring, oana zavoranu, casatorie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA BRASOV
19 Apr 2012

ce penibila esti buzuca tot mahalagioaica ai ramaS. esti terminata ai imediat 40 de ani si nu ai nici-un rost pe lumea asta. sincer pe tine te-a interesat banii,averi multe nemuncite, mahalagism cit cuprinde si te-ai trezit la 40 de ani fara un rost in viata. tu nu ai stuit decit sa te iubesti pe tine mult si sa te destrabalezi deci tu pentru pepe ai fost otrava acum el este cu adevarat iubit respectat si imediat tata spre deosebire de tine care nu ai decit mahalagism ieftin in tine.
ZGURA VIOLETA
22 Apr 2012

te iubesc oana
Random imageUltimele stiri

loading...