2018-09-26 12:44


Oana Zăvoranu, om cu… uşă la cap

 |  18:05
Oana Zăvoranu, om cu… uşă la cap

Un necaz nu vine niciodată singur, iar ceea ce se întâmplă acum în viata Oanei Zăvoranu pare să susţină perfect această afirmaţie. În plin scandal cu Pepe, “fratele” ei Costin Mărculescu şi-a simţit orgoliul lezat de unele afirmaţii ale Oanei şi a aruncat vorbe dure la adresa acesteia, însă altul a fost momentul care a făcut-o pe Zăvo să conştientizeze că doar norocul a ferit-o de o tragedie.

Zilele trecute, Oana Zăvoranu a avut parte de o întâmplare considerată de unii drept o palmă divină menită să o cuminţească, având în vedere certurile tot mai dese pe care le are cu mai toată lumea din jur. S-a aflat la un pas de moarte şi numai norocul a făcut ca uşa grea de fier de la intrarea casei sale să nu-i cadă în cap şi doar să o rănească nu foarte grav, Oana povestind la Antena 2 ca acele clipe au speriat-o groaznic. “Ceea ce nu ştie lumea este că acum câteva zile am mochetat toată casa, cu o mochetă mare şi pufoasă, iar astăzi trebuia să vină cineva să taie din uşade la intrare, care are câteva sute de kilograme, pentru că nu se închidea. Uşaa fost scoasă atunci când a fost pusă mocheta şi a fost sprijinită în aşa fel încât să nu iasă Marti (n.r., motanul său) şi cât să nu stau nici eu fără uşăla casă. Ideea este că, încercând să ies astăzi din casă şi să merg până la maşină să iau nişte acte, uşas-a prăvălit peste mine. Eu mi-am supraestimat forţele şi am crezut că pot să o mişc puţin, cât să pot să mă strecor afară din casă, dar nu am ştiut că uşaeste atât de grea. Aşa că s-a prăvălit peste mine, mi-a trecut de umăr, mi-a zdrelit obrazul drept şi faţa, mi-a cedat umărul, iar uşas-a proptit de genunchiul meu. Am simţit că înnebunesc, mi s-a dat piciorul peste cap, dar, în plonjon către pământ, am apucat să-mi feresc tibia, pentru că, efectiv, cred că mi-o zdrobea. Au bubuit pereţii, mi s-au sfărâmat telefoanele, iar eu tremuram ca o salată. Nu mă aşteptam să fie atât de grea uşaaceea. Zici că sunt bătută milimetru cu milimetru. Dacă aveam ghinion, un colţ al uşii m-ar fi putut ucide”.

Mărculescu e foc şi pară

Îndată ce a izbucnit scandalul Oana-Pepe, Costin Mărculescu a ales taberele şi “frate” i-a devenit Pepe, renegând prietenia foarte strânsă pe care o avea atunci cu Oana. Rănită, Zăvoranca l-a jignit în fel şi chip la momentul acela, însă Costin abia zilele trecute s-a sesizat şi i-a răspuns Oanei cu aceeaşi monedă. A numit-o “curvă” şi a acuzat-o, public, de faptul că împăcarea cu mama ei s-a datorat lipsei banilor cu care se confruntă Zăvo la momentul acela. Într-o scrisoare kilometrică adresată presei, Mărculescu a povestit câte în lună şi-n stele din timpul prieteniei lor, aruncând vorbe dure la adresa fostei “surori”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-04-21

TAGURI: oana zavoranu, costin marculescu, pepe, scandal, scrisoare, tragedie, usa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...