2018-12-10 02:02


Oana Zăvoranu, riscă să intre “În gura presei”

 |  18:12
Oana Zăvoranu, riscă să intre “În gura presei”

Aşa cum ne-a obişnuit în ultima perioadă, Oana Zăvoranu continuă să se dea în stambă la tv şi să uimească telespectatorii din ce în ce mai mult. Atunci când ai impresia că va renunţa la răutăţi şi la scandal, Querida aruncă din nou bomba. Mai nou, aceasta a lăsat să se înţeleagă faptul că între ea şi realizatorul tv Mircea Badea ar fi existat o relaţie amoroasă. Se pare că cei doi au avut o idilă înainte ca Oana să fie cu Pepe şi Mircea Badea cu Brumă.

Bruneta îl cunoaşte de mult timp pe prezentatorul tv de la Antena 3 şi a fost pusă în dificultate, atunci când un telespectator a întrebat-o dacă are curaj să recunoască faptul că a fost iubita lui Mircea Badea. Oana a evitat să răspundă, dar privirea ei şi gesturile au dat răspunsul în locul ei. "Am fost prieteni buni, ne cunoaştem", a spus ea, dar a dat de înţeles că este adevărat că a format un cuplu cu Mircea Badea. Oana a mărturisit că Pepe nu se uita niciodată la emisiunile lui Mircea Badea, pe vremea când erau căsătoriţi. "Noi nici nu aveam Antena 3. Pepe avea o antipatie faţă de «personaj»", a explicat ea în cadrul emisiunii Cancan TV, de la Kanal D. Chiar dacă a recunoscut în repetate rânduri că este o persoană sinceră şi foarte directă, Oana a evitat în continuare să dea mai multe explicaţii referitoare la relaţia cu Mircea Badea, considerându-l un subiect tabu. “Sunt chestii trecute, eu nu am confirmat şi nu vreau să dau mai multe explicaţii despre acest lucru. Nu are sens.Nu mi-a plăcut niciodată să vorbesc despre foştii iubiţi. Ce am avut de spus, am spus. Nu vreau să dezvolt subiectul”, a spus Oana Zăvoranu.

Mircea Badea  şi Carmen Brumă se cunosc de 12 ani

Mircea Badea şi Carmen Brumă formează un cuplu de la începutul anilor 2000, mulţi ani la rând ţinând departe de ochii curioşi ai presei relaţia lor. În urmă cu ceva timp au început să nu se mai ascundă, deşi ani la rând au preferat să îşi petreacă vacanţele în staţiuni montane mai puţin populate sau pe plajele retrase din Tulcea. Au existat mult timp suspiciuni referitoare la relaţia lor, însă de abia în 2008 când s-au afişat pe plaja de la Mamaia au confirmat zvonurile. Au evitat să facă declaraţii în presă în privinţa relaţiei lor care durează de aproximativ 12 ani, însă în ultima perioadă au hotărât să arate celor din jur că se iubesc, şi au vrut să îşi dezvăluie relaţia pentru un scop nobil, arătându-le celor din jur viaţa sănătoasă pe care o duc.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-07-11

TAGURI: Oana Zavooranu, relatie, Mircea Badea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...