2018-12-14 00:53


Oana Zăvoranu a luat foc după ce vedeta tv a glumit pe seama ei: “Morar este mârlan şi homosexual!”

 |  21:00
Oana Zăvoranu a luat foc după ce vedeta tv a glumit pe seama ei: “Morar este mârlan şi homosexual!”

Nici bine nu a început cearta cu Mirco Maschio, ca Oana Zăvoranu şi-a găsit o nouă victimă de făcut cu ou şi cu oţel pe la tv. Mihai Morar a supărat-o foarte tare pentru că a adus în emisiunea lui de la Antena 2 un individ abia ieşit din puşcărie pe care l-a prezentat ca fiind „iubitul Oanei Zăvoranu”. În replică, aceasta l-a atacat dur la OTV, numindu-l „mârlan, neam prost, ţăran şi homosexual”.

Nu s-au iubit niciodată, însă s-au tolerat atât cât s-a putut, însă Mihai Morar a scos-o din sărite pe Oana atunci când i-a permis unui bărbat dubios să vină în emisiune şi să facă glume proaste la adresa ei. „Acest individ este un mârlan, un ţăran şi un neam prost. Dacă nu se potoleşte cu atacurile la adresa mea, o să dezvălui mai multe lucruri din trecutul lui. Am auzit că e şi homosexual. Să stea pe fundul lui ăla încercatul, în pantalonii ăia strâmţi pe crăculeţ! Să se potolească, că dacă nu se potoleşte, mă apuc eu de el. Şi am ce zice”, l-a avertizat Oana într-o emisiune difuzată la OTV, miercuri seară. Contactat de noi, Mihai Morar nu a dorit să comenteze aceste acuzaţii.

În 2008, Oana şi Mihai s-au certat rău de tot, chiar în emisiunea celui din urmă. Nervoasă, Querida l-a numit atunci „muscă de rahat”, „ordinar”, „bătut în cap”, „prost”, însă Morar nu a dat-o afară din emisiune, deşi primise acordul şefilor să facă asta şi a preferat să o înfrunte singur, modest însă. Scandalul dintre cei doi s-a reaprins un an mai târziu, când Morar şi Buzdugan au avut comentarii jignitoare la adresa emisiunii pe care Oana urma să o modereze în 2009 la Kanal D. Querida nu a rămas indiferentă şi a trimis un mesaj atât de urât pe telefonul lui Buzdugan, încât acesta a aruncat cu mobilul în parbrizul lui Morar pe care, de altfel, l-a făcut ţăndări.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-01-06

Mai multe imagini:
Oana Zăvoranu a luat foc după ce vedeta tv a glumit pe seama ei: “Morar este mârlan şi homosexual!”
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PARPANGHEL ...P I R A N D O O, FATZA DE OANA ,SANT
05 Aug 2011

Hai sa mergem la handrabulea sa redacteze edictul de innobilare, pina nu se mai da othreapa lu'PEPE in ...stamba ! La Mirco era mica, la Pepe era lucioasa, la labaru era la ...distanta! Pirando astia ,sant mai rau ca tzaganii!
Random imageUltimele stiri


loading...