2019-01-23 07:48


Obiectul care i-a schimbat viața lui Peter Pop! S-a întâmplat de 1 iunie!

 |  13:18
Obiectul care i-a schimbat viața lui Peter Pop! S-a întâmplat de 1 iunie!

Interpretul pieselor „Singuri în doi“ și „Awake“ își aduce aminte cu plăcere de Ziua Copilului, mai ales că părinții obișnuiau să îl răsfețe cu numeroase daruri. De departe, cel mai frumos cadou primit de Peter Pop în copilărie a fost o chitară, care l-a ajutat să își ducă visul mai departe.

„Am fost cel mai fericit copil în momentul în care părinții mei s-au întors din vacanță și mi-au adus o chitară. Pur și simplu nu mă mai dezlipeam de ea. Mama a fost cea care a intuit aplecarea mea spre muzica. Ea m-a susținut să îmi urmez visul.  Am început să cânt de la 7 ani, apoi am urmat cursuri de canto și de chitară clasică. Recunosc că pe scenă mă simt cel mai bine. De 1 iunie, voi cânta la Arenele Romane din București în cadrul megaproducției Smiley & Hahaha Production. Smiley este omul care a crezut în mine ca artist“, a mărturisit Peter Pop.

Artistul a revenit pe piața muzicală în 2014 cu single-ul „Tu mă faci mai bun“, care s-a bucurat de aprecierea publicului. În primăvara acestui an, Peter Pop a avut o colaborare de succes cu Lora, piesa „Singuri în doi“ care are aproape 10 milioane de vizualizări pe youtube. Cea mai recentă melodie a lui Peter Pop este „Awake“, care are un mesaj special.

„Am învățat că trebuie să rămâi în permanență motivat. Să nu te abați nicio secundă de la ceea ce îți propui și să faci tot ce îți stă în putere să ajungi acolo unde îți dorești.”, a explicat artistul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-31

GALERIE MEDIA


TAGURI: peter, pop, chitara, concert, smiley, arenele, romane, 1, iunie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...