2017-01-24 15:19


Opera Naţională Bucureşti prezintă - ''Crăiasa zăpezii''

 |  17:55
Opera Naţională Bucureşti prezintă - ''Crăiasa zăpezii''
Odată cu revenirea zăpezii, StudioulExperimental de Operă şi Balet "Ludovic Spiess" (SEOB) din cadrulOperei Naţionale Bucureşti (ONB) a programat spectacolul "Crăiasazăpezii", balet pentru copii după povestea lui HansChristian Andersen, pe un colaj muzical din creaţia compozitoruluisuedez Hugo Alfvén. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 februarie 2011, ora11.00, în sala mare a ONB, pentru a da posibilitatea unui număr mai mare despectatori de a-l putea viziona.

Regia şi coregrafia spectacolului suntsemnate de Maria Popa, iar scenografia de Andreea Koch. Colajul muzical esterealizat de Alexandru Istrate. Din distribuţie fac parte tineri solişti debalet, colaboratori ai Studioului, precum şi elevi ai Liceului de coregrafie „FloriaCapsali”.

Cei mai tineri spectatori sunt invitaţi săurmărească minunata călătorie a unei fetiţe pe nume Gerda până la palatulCrăiesei zăpezii de la Polul Nord, în încercarea de a-l găsi pe prietenul săuKay şi de a-l scoate de sub vraja Crăiesei. Sfătuită şi ajutată de elementelenaturii, Gerda reuşeşte să-l găsească şi să-i redea libertatea, topindu-i culacrimile ei bulgărele de gheaţă din inimă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image