2019-04-19 20:10


OSCAR 2018: rochii wow VS rochii bau. Ce ținute au atras privirile pe covorul roșu

 |  16:43
OSCAR 2018: rochii wow VS rochii bau. Ce ținute au atras privirile pe covorul roșu

Vedetele care au participat la cea de-a 90-a ediţie a galei Oscar, care a avut loc duminică seară, la Dolby Theatre din Los Angeles, au afişat pe covorul roşu ţinute glamour şi îndrăzneţe, demne de cea mai mare "noapte a industriei cinematografiei americane". Daca unele dintre actrite au smuls admiratia criticilor de moda de pe toata planeta, altele au fost trimise la peretele rusinii, rochiile alese fiind declarate la unison drept un fiasco.

Actriţa Jennifer Lawrence a păşit pe covorul roşu într-una dintre cele mai admirate rochii, marca Dior, cu accente metalice, o tendinţă la modă în acest moment, adoptată şi de colegele de breaslă Sandra Bullock, Lupita Nyong'o şi Gal Gadot, care au optat pentru ţinute aurii sau argintii. Astfel, Sandra Bullock a strălucit într-o rochie neagră cu auriu de la Louis Vuitton, iar Lupita a întors toate privirile cu o ţinută aurie de la Atelier Versace. "Wonder Woman" Gal Gadot a ales pentru covorul roşu de la gala Oscar o rochie cu accente metalice de la Givenchy Haute Couture.

Whoopi Goldberg a asortat bocanci la o rochie cu o fustă foarte amplă, cu un imprimeu floral, de la Christian Siriano. Tot o ţinută mai puţin reuşită a avut şi regizoarea franceză Agnes Varda, îmbrăcată într-un costum floral din mătase.

Foarte multe dintre ţinute au fost neobişnuit de optimiste. Astfel, au optat pentru un roz vesel Saoirse Ronan, în Calvin Klein By Appointment, şi Danai Gurira.

Emily Blunt a îmbrăcat o rochie în culori pale de la Schiaparelli Haute Couture, iar Margot Robbie a ales o ţinută Chanel Couture de culoare albă, citeaza Mediafax.

Pentru alb au optat şi Mary J. Blige, Laura Dern, într-o rochie Calvin Klein By Appointment, şi Jane Fonda.

Ţinute mai dramatice au avut Zendaya, în Giambattista Valli Haute Couture, Meryl Streep, în Christian Dior Haute Couture, Nicole Kidman şi Sally Hawkins, în Armani Privé.

De departe, una dintre cele mai discutate ţinute a fost rochia Ritei Moreno, starul filmului "West Side Story", aceeaşi pe care actriţa a purtat-o în 1962, când a câştigat premiul Oscar.

Pe covorul roşu au putut fi văzute şi culori electrice, precum cea a rochiei purtate de Jennifer Garner, de un albastru intens, de la Atelier Versace. Nicole Kidman a ales tot albastru, dar o versiune mai închisă, o rochie fără bretele de la Armani Prive care a stârnit reacţii amestecate.

Helen Mirren a purtat o rochie cu mâneci lungi într-un albastri închis, iar Ashley Judd a avut o rochie violet fără mâneci.

O culoare proaspătă, galbenul a dominat ţinutele regizoarei Greta Gerwig şi a Elizei Gonzalez, care a purtat o rochie Ralph Lauren.

În ceea ce priveşte domnii, Chadwick Boseman a apărut pe covorul roşu cu o jachetă neagră decorată cu argintiu pe revere, de la Givenchy Haute Couture, Matthew McConaughey a purtat un costum din catifea neagră, Armie Hammer a fost foarte elegant într-un costum roşu, iar Timothee Chalamet a optat pentru un costum complet alb.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-05

Mai multe imagini:
OSCAR 2018: rochii wow VS rochii bau. Ce ținute au atras privirile pe covorul roșu
zoom
OSCAR 2018: rochii wow VS rochii bau. Ce ținute au atras privirile pe covorul roșu
zoom

TAGURI: oscar, rochii, tinute, covor rosu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VAX ALBINA!
05 Mar 2018

Dacă n-a apărut Dăncileasa ”noastră” în ie, acompaniată de boul ăla din Timișoara...zis și ROB(U), tot degeaba! Îi dădeam cu zgăberțele-n sus pe americanoizi!
AIA DIN MIJLOC,
05 Mar 2018

fiind BRÂNZĂ de albă și BLONDĂ...numai rozul îi lipsea! Zici că-i sculată din morți și-nviată! NUP!
Random imageUltimele stiri


STARBAG