2016-12-09 04:10

MONDEN


Ovidiu Cuncea: Sulfina Barbu mi-a spus că voi ajunge mare

 |  15:20
Ovidiu Cuncea: Sulfina Barbu mi-a spus că voi ajunge mare

Invitat în platoul emisiunii "Drept la ţintă" pentru a comenta acuzaţiile aduse de Oana Zăvoranu, actorul a "demascat" şi el o "vrăjitoare".

Ovidiu Cuncea şi-a amintit că, în facultate, exista obiceiul ca unele dintre fete să se joace de-a ghicitul. Mai în glumă, mai în serios, el a lăsat-o pe una dintre colege să-i prezică viitorul. "Cea care mi-a ghicit atunci a ajuns ministru", a spus actorul, dezvăluind apoi despre cine este vorba: "Sulfina Barbu mi-a spus: «Fii atent, că vei ajunge mare. Nu ajunsesem la teatru, nici nu visam că voi ajunge celebru".

Actorul a atras însă atenţia că, deşi o astfel de joacă este inofensivă, când vine vorba de situaţii precum cea în care se află Oana Zăvoranu lucrurile sunt mult mai serioase. "Cu asta te cuceresc: la început, îţi ghicesc de bine. Nu sunt de acord cu reţinerea, cu arestarea vrăjitoarelor. Le face publicitate uriaşă. Orice lucru interzis e cercetat cu mai mare curiozitate", crede actorul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: Ovidiu Cuncea, emisiune, vrajitoare, publicitate, ministruComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cererea de urmărire penală a foștilor miniștri Nica, Țicău, Athanasiu, transmisă ministrului Justiției Administraţia Prezidenţială a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că președintele... 29 Noi 2016 | (0)
Haţegan conduce Eternul Derby Cel mai bine cotat arbitru roman la ora actuală, Ovidiu Haţegan, va conduce la centru derby-ul de... 28 Noi 2016 | (0)