2018-12-12 10:03


Ovidiu Lipan Ţăndărică, despre perioada flower power. Împărţea femeile cu Nicu Covaci

 |  21:00
Ovidiu Lipan Ţăndărică, despre perioada flower power. Împărţea femeile cu Nicu Covaci

Ovidiu Lipan Ţăndărică, legendar membru al trupei Phoenix, povesteşte, într-un interviu de televiziune, că s-a bucurat din plin de perioada flower power, în care obişnuia să-şi împartă cuceririle cu Nicu Covaci, colegul său de trupă. Totodată, artistul mai spune că idila pe care ar fi trăit-o cu solista Corina Chiriac a fost doar un accident.

A avut o viaţă plină de muzică, voie bună şi femei, iar la cei 58 de ani pe care-i are, Ovidiu Lipan Ţăndărică se simte mai tânăr ca niciodată. Într-un interviu lipsit de inhibiţii, acordat „Povestirilor adevărate” de la Acasă TV, toboşarul povesteşte despre femeile din viaţa sa. „Noi am trăit o perioadă minunată, perioada de flower power, am trăit o libertate cu femeile extraordinară în perioada aceea. Eu cu Nicu Covaci eram foarte apropiaţi şi nu aveam bariere interumane, eram foarte liberi. Multe din prietenele lui m-au iubit şi pe mine. În acelaşi timp. Sau invers!”, spune amuzat Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Artistul a fost căsătorit de două ori, pentru perioade scurte de timp, însă. Are şi un băiat, tot muzician ca şi el. Dar niciodată nu a reuşit să se împace cu traiul într-o căsnicie. Mai în glumă, mai în serios, maestrul toboşar a iubit mult la viaţa lui. Vreo trei-patru ani, s-ar fi iubit şi cu Corina Chiriac, însă artistă a negat această istorie. N-a fost, însă, vânător de vedete, spune el. „A fost un accident plăcut. Se întâmplă rar astfel de lucruri... Eu sunt atât de competitiv, încât cred că mie îmi trebuie opusul, o femeie care să mă înţeleagă altfel”, spune marele toboşar, iubit de o ţară întreagă. A.L.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...