2017-01-24 09:09


P. Diddy vrea sa-i cante reginei Elizabeth a II-a: “Ar fi cea mai interesanta experienta din viata ei!”

 |  18:46
P. Diddy vrea sa-i cante reginei Elizabeth a II-a: “Ar fi cea mai interesanta experienta din viata ei!”

Sean "Diddy" Combs a declarat că ar dori să o cunoască peregina Marii Britanii, Elizabeth a II-a, pentru a lua masa cu ea şi a-i cântanoul său hit, "Last train to Paris”.

Mogulul din lumea muzicii crede că, dacă ar lua prânzul cu reginaElizabeth a II-a, i-ar oferi acesteia cea mai interesantă conversaţie din viaţaei, mai ales că i-ar şi cânta piese de pe noul album.

"O voi invita pe regină să luăm masa împreună, dar şi să simtăvibraţiile din «Last train to Paris». A cunoscut atâţia oameni interesanţi înviaţa ei, de ce să se oprească acum? Cred că ar fi unul dintre cele maiinteresante prânzuri din viaţa ei", a declarat el pentru postul de radioBBC One.

Rapperul în vârstă de 41 de ani a mai spus că i-ar plăcea să cânte lanunta prinţului William şi a lui Kate Middleton, programată la sfârşitul luniiaprilie.

"Mi-ar plăcea să particip la festivităţi. Vor fi nişte momenteistorice, aşa că, dacă pot să fac ceva să iau parte la festivităţi, aştept untelefon", a spus acesta.

Sean "Diddy" Combs a ajuns un mogul al industriei dedivertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiuGrammy. În 2010, acesta a ocupat poziţia a doua în topul Forbes al celor maibogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu o avere estimată la peste346 de milioane de dolari.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image