2019-01-23 08:10


Pablo Alboran, show incendiar la Sala Palatului. Concertul a fost urmat de o cerere în căsătorie

 |  19:03
Pablo Alboran, show incendiar la Sala Palatului. Concertul a fost urmat de o cerere în căsătorie

Cântăreţul spaniol Pablo Alboran a susţinut, miercuri seara, primul său concert în România. Artistul a reuşit să ridice publicul în picioare şi să cânte împreună pe cunoscuta lui melodie „Solamente tu”. Spectacolul i-a inspirat pe unii îndrăgostiţii, care au simţit nevoia să facă pasul cel mare. Astfel, la sfârşitul show-ului, un tânăr şi-a luat inima-n dinţi şi şi-a cerut iubita în căsătorie.

„Thank you, Bucharest! Much love!” - acestea au fost cuvintele pe care le-a spus Pablo Alboran la despărţirea de publicul românesc pentru care a concertat în Capitală.

Mulţimea de admiratori în extaz care a umplut Sala Palatului a fost martora unui show excepţional miercuri seară. Chiar înainte de începerea spectacolului, cântăreţul spaniol s-a întâlnit cu o parte din fanii săi de la care a primit şi de această dată cadouri speciale. Unul dintre lucrurile care îi va reaminti lui Alboran de concertul de la Bucureşti este un album foto cu imagini reprezentative din România. Cântăreţul s-a arătat interesat în mod special de Castelul Bran şi le-a comunicat celor din staff că la următoarea vizita în România vrea să-l viziteze neapărat. Un CD cu muzica tradiţionala românească dăruit de „alboraniste” i-a stârnit o încântare evidenta cântăreţului, la fel şi scrisorile de mulţumire primite de la fanii din România.

Se pare că la concertul lui Alboran în Bucureşti dragostea a plutit în aer, pentru că imediat după ce s-a terminat spectacolul, un tânăr a cerut-o de soţie pe iubita sa, care primise în dar bilete la acest spectacol. „Mulţumesc, Bucureşti! Mulţumesc pentru toate cuvintele frumoase, pentru prezenţă şi scrisori. Multă dragoste!”, a transmis Pablo Alboran pe pagina sa de Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-29

Mai multe imagini:
Pablo Alboran, show incendiar la Sala Palatului. Concertul a fost urmat de o cerere în căsătorie
zoom

TAGURI: concert, sala, palatului, pablo, alboran, cerere, casatorie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...