2017-01-17 13:05

MONDEN


Pact între “diavoliţă” şi “scorpie”: Zavo şi Moni, personajele unui divorţ tragicomic. VIDEO

 |  17:59
Pact între “diavoliţă” şi “scorpie”: Zavo şi Moni, personajele unui divorţ tragicomic. VIDEO
“O nesimţită şi o mironosiţă din fundul Bacaului nu are ce căuta înemisiunea mea! Ieşi afară, filfizoanco!”, urlă Oana Zavoranu din toţi rărunchiila Monica Columbeanu, după ce “scorpia de la Izvorani” a ameninţat că-idistruge emisiunea pe care “Querida” o modera pe vremuri la Kanal D. “Pact cudiavoliţa” s-a numit show-ul în care Moni a fost îmbrăţişată cu forţa de unmascul cu pieptul dezgolit adus de Oana special pentru că doamna Columbeanu săsimtă, chipurile, braţele unui bărbat adevărat în jurul său, de parcă Iri ar fifost mai prejos. A urmat o bălăcăreală ca la uşa cortului, iar cele două şi-aujurat război pe viaţă şi pe…bani mulţi pentru că au urmat apariţii bine plătiteale vrăjmaşelor în care se atacau reciproc la ore de maximă audienţă. La un an şijumătate de la scandalul în care Monica asigură pe toată lumea cât de mult îşirespectă/iubeşte soţul, acaparează toate posturile tv şi primele pagini aletabloidelor cu vestea divorţului. Nici Oana nu se lasă mai prejos şi decide să-iţină piept în această luptă pentru supremaţie mondenă: divorţează şi ea dePepe.

Uite cada, nu e cada. Ia apartamentul, dă-mi apartamentul.Vreausutienele înapoi, nu ţi le dau. Dacă n-ar fi la mijloc un copil care îşi roagătatăl să-i cumpere altă mama pentru că actuala o bate, parcă am râde în hohotede circul care se ţine în România ultimelor zile, maimuţicile-vedetă fiind Monica şi Irinel Columbeanu. Uniiaplaudă, alţii lăcrimează. Sunt unii care le plâng de milă, alţii care sebucură, satisfăcuţi moraliceşte că “încrezuta de la Bacău” şi-a primit, în sfârşit,lecţia pe care o merita pentru un nas luat la purtare fără jenă.

Am văzut-o pe Monica mândră, în lumina stroboscopului din cluburile defiţe, dar şi cu cearcăne adânci, în timp ce-şi muta cada şi ligheanul dinapartamentul soţului într-o casă a unei prietene de ocazie. Unde mai pui căduba cu avuţia Columbencei a fost furată din parcarea unui club, acuzat deacest “răutăcism” fiind chiar milionarul părăsit.

A vrut s-o vadă, mă scuzaţi, în fundul gol, şi a făcut tot ce i-a statîn putinţal ui de milionar să i se îndeplinească dorinţa. A schimbat şi yala dela căminul ex-conjugal, sechestrând şi restul cârpişoarelor deţinute de soţiatopmodel. Ea l-a reclamat la Poliţie, el nu a rămas mai prejos şi i-a călcat peurme. Nu vrea să o lase doar fără casă, maşină, şofer, farduri, rochii, bikinisau genţi, ci şi fără copil. A pârât-o pentru rele tratamente aplicateminorului şi insistă că Irina a fost aspru educată de mama ei, ajutându-se depalme atunci când simţea că fetiţa îi blochează drumul către celebritate.

Unii spun că atât de geloasă a fost “prietena” ei, Oana Zăvoranu, petoată atenţia acordată cazului Columbenilor, încât a simţit nevoia să le înjumătăţeascăacest privilegiu. Coincidenţă sau nu, a ieşit la rampă cu propriul divorţ şi aprimit şi ea jumătate de primă pagină, alături de Moni. Cine ar fi crezut căvor mai avea vreodată ceva de împărţit, după bălăcăreala din urmă cu un an şijumătate? Şi dacă în primul caz nu există zâmbete şi declaraţii de amor încăprezent în inimioarele divorţaţilor, la “Querida” situaţia este cât se poate deveselă. Şi ea, şi Pepe sunt deosebit de relaxaţi, amuzaţi şi nerăbdători săînceapă o viaţă nouă, fiecare în parte, desigur. Chiar dacă vrea ca toţi bărbaţiisă apeleze la ea că este o femeie liberă, cu un libido crescut, după cum îşiface reclamă, Oana îi transmite lui Pepe dragoste veşnică.

Alţii au mai înaintat şi ipoteza unui divorţ Zavo-Pepe doar de ochiiMarioarei, ştiut fiind faptul că mama Oanei refuză să-i dea acesteia avereatocmai din pricina trubadurului pe care nu-l are la suflet. Bolnavă, dar neliniştită,Marioara nu se poate ţine departe de acest subiect şi, de pe patul de spitalcomentează, în direct şi în reluare, la “vârcolacul” Dan Diaconescu, până sprezorii zilei. Speră ca fiica ei, odată ieşită de sub asuprirea pepesciană, să orecunoască din nou de mamă. Oana îi transmite tot pe calea undelor, că viseazăcai verzi pe pereţi. Pepe îi urează şi el… Dar mai bine nu mai spunem ce-iurează Pepe viitoarei foste soacre.

Cel de Sus a intervenit, totuşi, într-o mică/mare măsură şi a orânduitdatele de prezentare la procesul de divorţ la multe luni distanţă una decealaltă. Atât ar mai fi lipsit ca “diavoliţa” şi “scorpia” să se întâlneascăpe scările tribunalului, urmate îndeaproape de un latino-lover cu rânjetul pânăla urechi şi un milionar grizonant, bucuros nevoie mare că i-a sechestratnevesti-sii cada şi chiloţii. Şi dacă mamele-omizi prevăd o despărţire pe buneîn ambele cazuri, cei doxă de prosteli mondene îşi pregătesc deja condeielepentru a descrie un final cel puţin fericit, în cel puţin una dintre poveştilecu iz bahmuţesc de mai sus.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-05-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image