2016-12-05 00:31

MONDEN


Pamela Anderson, făcută de râs chiar de iubitul ei

 |  18:04
Pamela Anderson, făcută de râs chiar de iubitul ei

În ultima noaptea a lui 2011, Pamela Anderson a fost gazda unei petreceri luxoase care a avut loc în Las Vegas, iar blondă sexy a fost pe măsură renumelui său. A strălucit într-o rochie mulată, de culoarea piersicii, pantofi cu toc, coafură impecabilă, însă actualul sau iubit nu a respectat codul vestimentar adecvat unei asemenea ocazii. Jon Rose a venit nebărbierit la petrecere şi a ales să îmbrace o pereche de blugi, pantofi sport şi o cămaşă în carouri, în toată neconcordanţa vestimentară cu diva care îl însoţea. Cei prezenţi la eveniment nu au ratat ocazia de a ironiza momentul şi i-au poreclit “Blondă şi vagabondul”, un apropos la celebrul film “Doamnă şi vagabondul”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-08-29

TAGURI: Pamela Anderson, revelion, jon roseComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

„Black & White” la Palatul Parlamentului. Oferta de Revelion 2017: de la 150 la 200 de euro de persoană Pentru al patrulea an consecutiv Palatul Parlamentului găzduieşte în Sala Unirii, cea mai mare... 30 Noi 2016 | (0)
N-au parte de Revelion. Halep, Niculescu, Cîrstea şi Begu au meciuri pe 1 ianuarie Spre deosebire de majoritatea fotbaliştilor, cu excepţia celor englezi, care pot petrece... 24 Noi 2016 | (0)