2017-01-16 21:39

MONDEN


Pandrea, Valentine's Day cu aspirina săracului

 |  18:51
Pandrea, Valentine's Day cu aspirina săracului

Ziua Îndrăgostiţilor a prins-o pe Anca Pandrea răcită cobză şi din această cauză n-a putut celebra sărbătoarea iubirii aşa cum obişnuia în anii trecuţi când ieşea la plimbare cu iubitul ei, Iurie Darie, şi îşi făceau cadouri unul altuia. Atât de răcităeste actriţa care peste o zi va împlini 66 de ani, încât medicamentele clasice n-au putut să vină de hac bolii şi a fost nevoie de artileria grea: aspirina săracului în doză dublă.

Îndrăgostiţi de peste 26 de ani, Iurie Darie şi Anca Pandrea reprezintă un model de urmat pentru cuplurile mai tinere, mai ales pentru amorezaţii de ocazie din showbiz care uită de pe o zi pe alta declaraţiile pe care şi le fac la Starea Civilă. De câte ori vorbesc unul despre celălalt, li se luminează privirea şi vocea începe să tremure de emoţie atunci când sunt rostite vorbele de iubire. „Îl voi iubi până va dispărea planeta! Această declaraţie mi-a făcut-o dragul meu Iura, în urmă cu câţiva ani, dar este perfect valabilă şi în cazul meu. El este sufletul meu, viaţa mea! Ne leagă o iubire de 26 de ani care nu va muri niciodată!”, ne-a declarat Anca Pandrea. „Îmi pare rău că n-am putut să-i pregătesc o surpriză specială pentru Ziua Îndrăgostiţilor şi nici n-am putut să ies din casă pentru a-i cumpăra un cadou special, aşa cum merită. Sunt atât de răcită că abia mai vorbesc. Mă doare capul, îmi lăcrimează ochii, tuşesc. O să rog pe cineva să-mi aducă de la farmacie nişte medicamente pentru că eu nu mă pot duce în starea în care sunt. Aspirina săracului este bună şi ea şi mai la îndemână, însă la răceala mea nu face faţă numai ea! Mă bucur că măcar Iura este bine şi încă nu a prins viruşii mei!”, ne-a spus, amuzată, actriţa care împlineşte 66 de ani pe 16 februarie. Anca îşi aminteşte că anul trecut, de Valentine's Day, a mers împreună cu Iurie Darie la Sala Dalles şi şi-au cumpărat unul altuia felicitări şi inimioare cu multe „Te iubesc”-uri brodate. Actriţa ne-a spus că ei nu au nevoie neapărat de o zi în care să sărbătorească iubirea care îi leagă: „La noi, Valentine's Day este în fiecare zi. Suntem îndrăgostiţi în toate zilele din an, nu numai pe 14 februarie, dar acceptăm cu drag şi o astfel de sărbătoare, deşi este una împrumutată pentru că este frumoasă şi binevenită pentru oamenii care se iubesc sincer!”.

Îndrăgostiţi ca în prima zi

„Iura este sufletul şi viaţa mea! Ne iubim mai mult ca în prima noapte când am făcut dragoste. Iubirea e frumoasă la orice vârstă!”, a fost prima declaraţie a Ancăi Pandrea în urma apariţiei fotografiilor incendiare cu ea şi Iurie Darie din urmă cu un an şi jumătate. Tot atunci, actriţa a povestit cum a început istoria lor de amor: „Într-o zi, l-am invitat pe Iura la cafea la mine. Poarta era defectă şi i-am zis: dacă eu am putut intra pe fereastră, poţi şi tu. Şi Iura a intrat pe geam, a sărit cu totul pe mine şi am făcut dragoste, şi de atunci am rămas împreună!”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-17

Mai multe imagini:
Pandrea, Valentine's Day cu aspirina săracului
zoom

TAGURI: anca pandrea, valentine's day, aspirina saraculuiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image