2016-10-26 03:39

MONDEN


Păpuşa Steve Jobs costă 99.99 dolari. Vezi cum arată!

 |  17:14
Păpuşa Steve Jobs costă 99.99 dolari. Vezi cum arată!

Steve Jobs a devenit personaj de acţiune, datorită unei companii de jucării care a realizat o păpuşă în memoria cofondatorului Apple.

La doar trei luni de la moartea lui Steve Jobs, o companie de jucării a lansat o păpuşă ce îl reprezintă pe cofondatorul Apple ca personaj de acţiune, scrie dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Numită "iCEO mini", jucăria măsoară 30 de centimetri înălţine şi îl prezintă pe Steve Jobs în faimoasele sale haine, cu bluză neagră.

Fotografiile care promovează jucăria arată şi un Mac, un iPhone şi un iPad în miniatură, însă accesoriile nu vor fi incluse în preţul acesteia. Păpuşa va fi lansată la sfârşitul lunii februarie şi va costa 99,99 dolari. Compania Apple sau familia lui Steve Jobs ar putea încerca să oprească vânzarea jucăriei, aşa cum au făcut în 2010, când o companie a încercat să vândă pe eBay o păpuşă ce îl reprezenta pe Jobs.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-09

Mai multe imagini:
Păpuşa Steve Jobs costă 99.99 dolari. Vezi cum arată!
zoom
Păpuşa Steve Jobs costă 99.99 dolari. Vezi cum arată!
zoom

TAGURI: steve jobs, papusa, apple, pret, iceo miniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Vânzările de city break-uri au crescut cu 30%. Ce destinații preferă românii și cât costă o mini-vacanță City break-urile în marile orașe europene sunt tot mai căutate în această toamnă, potrivit... 19 Oct 2016 | (0)
Administratorul special al RADET dă asigurări că preţul gigacaloriei nu va crește Administratorul special al RADET, Sorin Chiriță, a declarat, marți, că în perioada următoare... 11 Oct 2016 | (0)