2017-01-22 05:46

MONDEN


Părinţii Mădălinei Manole cer în instanţă să-şi vadă nepotul şi sugerează că Petru Mircea nu e tatăl

 |  18:33
Părinţii Mădălinei Manole cer în instanţă să-şi vadă nepotul şi sugerează că Petru Mircea nu e tatăl

TatălMădălinei Manole susţine că fostul soţ al artistei, Petru Mircea, nu ar fitatăl biologic al copilului, micuţul fiind rodul unei fertilizări in vitro,afirmaţie făcută la Judecătoria Buftea unde a început joi procesul în carepărinţii solistei au cerut drept de vizitare a nepotului lor.

Potrivitstirileprotv.ro, la ieşirea din sala de judecată a Judecătoriei Buftea, IonManole ar fi lăsat să se înţeleagă că nepotul lor nu este fiul biologic al luiPetru Mircea, argumentul fiind acela că micuţul s-a născut în urma fertilizăriiin vitro la Maternitatea Giuleşti.

PărinţiiMădălinei Manole au deschis un nou proces împotriva fostului soţ al fiicei lor,prin care le cer magistraţilor să le permită să-şi viziteze nepotul, pe caresusţin că nu l-ar mai fi văzut de multă vreme. Ion Manole ar fi declarat, laieşirea din sala de judecată, că le cere magistraţilor un program de vizitare anepotului. "Prin lege, să-mi dea voie să am un program să-mi vizitez şi eunepotul", le-a spus jurnaliştilor tatăl artistei, care a precizat că PetruMircea nu se opune intenţiei lui de a-şi vedea nepotul, însă copilul se află labunicii paterni, la Botoşani, astfel că părinţii Mădălinei Manole nu-l potvedea.

Potrivitsursei citate, în acest proces se vor administra şi probe, vor fi audiaţi şimartori şi va fi demarată chiar şi o anchetă socială, acasă la părinţiiartistei, la Ploieşti, "pentru că autorităţile trebuie să ştie cuexactitate de ce condiţii va dispune micuţul dacă va fi dus de bunici la eiacasă".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image