2018-11-18 00:22


Paris Hilton, reţinută în Corsica, pentru posesie de canabis

 |  19:52
Paris Hilton, reţinută în Corsica, pentru posesie de canabis
ParisHilton a fost reţinută, vineri, pe aeroportul din insula Corsica, autorităţilefranceze descoperind în poşeta starletei americane mai puţin de un gram decanabis, informează AFP. Paris Hilton a fost controlată la coborârea din avion,pe aeroportul din Figari, unde a venit de la Paris.

ParisHilton a fost audiată pentru scurt timp în biroul local al jandarmeriei şi afost eliberată la puţin timp după interogatoriu. Autorităţile franceze au decissă nu iniţieze nici o procedură judiciară împotriva starletei americane,deoarece cantitatea de canabis descoperită a fost insignifiantă (mai puţin deun gram).

Potrivitcotidianului local Corse-Matin, moştenitoarea imperiului hotelier Hilton,"însoţită de câteva persoane influente din Malaezia", a călătoritpână la Bonifacio, de unde a plecat, la bordul unui iaht, către staţiuneabalneară Porto Cervo din Sardinia (Italia).

Starletaamericană a fost reţinută, fiind ulterior eliberată, şi la începutul luniiiulie, în Africa de Sud, în timpul Cupei Mondiale, în apropierea stadionuluidin Port Elizabeth, după meciul Brazilia-Olanda, deoarece a fumat marijuana întimpul acelei partide de fotbal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638936-05-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...