2016-10-28 11:45

MONDEN


Paris Jackson va juca într-un film

 |  14:59
Paris Jackson va juca într-un film

Paris Jackson, fiica de 13 ani a regretatului rege al muzicii pop, Michael Jackson, va avea primul ei rol, în pelicula Lundon's Bridge And The Three Keys.

Filmul, în care apar personaje reale dar şi animate, îi va permite adolescentei să folosească senimentele şi dragostea pe care i-o poartă lui Michael Jackson. Paris a spus că prin intermediul peliculei va reuşi să transmită un mesaj drag tatălui ei, dar nu a declarat despre ce este vorba. Iniţial, bunica ei, Katherine, nu a vrut să o lase pe Paris să joace în film, spunându-i să aştepte până la 18 ani pentru a se lansa în lumea cinematografiei, dar până la urmă fata cu ochi uimitor de albaştri a convins-o pe mama lui Michael să îi dea voie. Toţi banii pe care Paris îi va câştiga în urma rolului său vor fi donaţi unor şcoli sărace din SUA, conform ziarului Libertatea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-05

TAGURI: Paris Jackson, pelicula, Michael Jackson, scoalaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Janet Jackson este însărcinată Cântăreața americană Janet Jackson, 50 de ani, a confirmat oficial că este însărcinată,... 12 Oct 2016 | (1)
5 mii de copii au o masă caldă gratuită În august 2016, consilierii locali al Sectorului 6 din Municipiul Bucureşti au adoptat proiectul... 18 Oct 2016 | (0)