2018-12-10 01:59


Păruială între Iulia Albu şi Laura Olteanu

 |  17:12
Păruială între Iulia Albu şi Laura Olteanu

Un nou scandal a izbucnit în showbizul autohton. De data aceasta între Laura Olteanu şi Iulia Albu care au mutat războiul iscat în urmă cu puţin timp şi pe micile ecrane. Totul a pornit din cauza unui incident de la un târg de nunţi care a avut loc în Dubai. Soţia lui Mihai Albu este acuzată de Laura şi de fratele acesteia că a tras de rochiile pe care ei le aveau expuse. Mai mult, designerul crede că Iulia este mereu pusă pe scandal.

„Când am văzut-o la aeroport, m-am şi întrebat oare cu cine se va mai certa de data asta? Spun asta pentru că ea este într-un scandal continuu, cu toată lumea. S-a certat cu Rita Mureşan, Alin Gălăţescu, Cătălin Botezatu. Putea să rezolve civilizat ce s-a întâmplat acolo. Cu o zi înainte de deschiderea târgului s-au împărţit standurile. Doamna Albu a lipsit când ni s-au dat spaţiile, noi am primit două pentru cele două firme ale noastre. Organizatorii au sunat disperaţi să ne spună să mergem să ne mutăm standul, că Iulia Albu a început să facă scandal, să mute ce aveam acolo”,a spus Laura Olteanu la „Cancan tv”. Nici Iulia Albu nu s-a lăsat mai prejos şi a intervenit în emisiune, prin telefon, unde şi-a spus punctul de vedere. „Standurile au fost repartizate încă din România, dar Laura Olteanu nu avea de unde să ştie. Au fost mici fricţiuni cu Ştefan Olteanu pentru că i-au fost mutate câteva rochii vreo 20 de centimetri. Am mutat câteva, că erau exact în mijloc. Nu am tras de rochii, nici nu aveam cum să o fac. Am fost ajutată să mutăm manechinele mai încolo, erau pe un spaţiu care trebuia amenajat. Alţii nu au mai fost deranjaţi că le-am mutat manechinele. Despre Laura Olteanu nu ştiţi nimic, în afară de scandalul pe care l-a avut cu mine şi cu soţul meu", a spus Iulia.

Mihai Albu a fost ameninţat

După toate declaraţiile Iuliei, Laura Olteanu a luat foc. „Eşti o nebună, ai mereu scandaluri cu toată lumea”,i-a spus designerul. „Eu ştiu să mă apăr, nu o să las pe nimeni să mă calce în picioare, nici pe mine, nici pe soţul meu. Dacă ei vor să se certe, eu nu le voi oferi această satisfacţie. De ce să începem cu mizerii de genul de acesta?”, a replicat imediat Iulia Albu. „Fratele doamnei Laura Olteanu l-a ameninţat pe soţul meu printr-un mesaj, a spus că va vorbi cu presa”, a explicat ea. „Dacă nevastă-ta îşi permite să îmi pună rochiile pe culoar şi crede că nesimţirea ei va fi trecută cu vederea, se înşală. Primul lucru pe care îl voi face va fi să vorbesc cu presa”, ar fi fost SMS-ul trimis de Ştefan Olteanu lui Mihai Albu. „Iulia Albu a devenit cunoscută doar după ce a devenit soţia lui Mihai Albu. Eu pe soţul ei îl respect, am lucrat împreună, dar ne-am certat din cauza ei”, a mai declarat Laura Olteanu la Kanal D. Iulia Albu a spus că un mare „defect” al ei este acela că spune lucrurile verde în faţă. „Sunt o persoană incomodă, spun mereu adevărul”, a declarat ea. „Da, sunt invidioasă şi geloasă pe Laura Olteanu, i-am admirat mereu silueta”, a glumit soţia creatorului de pantofi. „Şi eu sunt invidioasă pe silueta ei”, a replicat creatoarea de modă. „Eu nu îmi fac reclamă pe spatele tău, tu eşti un nimeni pentru cei de afară”, a încheiat Laura Olteanu.

Laura Olteanu nu este singurul designer cu care Iulia Albu intră în conflict. Aceasta s-a certat de-a lungul timpului şi cu alte persoane publice, reuşind astfel să devină o persoană antipatică.  Dintre cei cu care a avut ceva de împărţit se numără Cătălin Botezatu, Rita Mureşan şi Alin Gălăţescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-07-11

Mai multe imagini:
Păruială între Iulia Albu şi Laura Olteanu
zoom

TAGURI: Iulia Albu, scandal, laura Olteanu, geloasa, Mihai Albu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...