2018-10-22 08:38


Patricia de la Amadeus e pasionată de wakeboarding

 |  19:45
Patricia de la Amadeus e pasionată de wakeboarding

Patricia Cimpoiaşu de la Amadeus şi-a descoperit o nouă pasiune. Artistei îi place să-şi umple timpul liber cu diferite activităţi fizice. De curând, ea a învăţat un sport nautic de care se declară foarte încântată. Wakeboardingul este sportul care a cucerit-o şi pe care obişnuieşte să-l practice de fiecare dată când agenda îi permite.

„2014 a fost anul echitaţiei, al rollerbladingului şi al joggingului. Anul acesta am fost mai activă ca niciodată… Am învăţat 3 sporturi noi: schi, snowboarding şi wakeboarding. M-au entuziasmat şi motivat atât de mult, încât am fost în fiecare weekend pe pârtie în această iarnă, iar primăvara şi vara am avut o perioadă în care mă duceam zilnic la Snagov pentru wakeboarding”, ne-a povestit artista. După ce s-a pus la punct cu ce presupune acest sport, Patricia a devenit adepta wakeboardingului, obişnuind să-l practice de fiecare dată când prinde timp liber.

„Este un sport nautic extrem de solicitant. Putem spune că seamănă cu snowboardingul, dar în acest caz ne confruntăm cu forţa apei, tractaţi fiind de o barcă sau cablu. Cea mai importantă regulă este să ştii să înoţi, apoi este indicat să ai o condiţie fizică bună, iar restul se bazează pe menţinerea echilibrului şi pe disponibilitatea ta de a simţi aventura şi libertatea. Mă încântă atât de tare ceea ce fac, încât nu reuşesc tot timpul să îmi dozez limitele, sunt prea curajoasă şi nu cedez nici în ruptul capului dacă eu cred în acea nebunie”, ne-a mai spus ea. Anul acesta, Patricia, alături de colegele ei de la Amadeus, a concertat la mari evenimente internaţionale, printre care: la ziua preşedintelui Kazahstanului, unde a fost invitat şi Vladimir Putin, la Festivalul de Film de la Cannes, la o mare gală caritabila din Nigeria pentru construirea unui spital destinat copiilor săraci din Africa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-19

Mai multe imagini:
Patricia de la Amadeus e pasionată de wakeboarding
zoom
Patricia de la Amadeus e pasionată de wakeboarding
zoom

TAGURI: patricia cimpoiasu, amadeus, wakeboarding
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...