2016-12-08 00:33

MONDEN


Simona Pătruleasa: Eu şi Sabin ţinem tot postul!

 |  21:00
Simona Pătruleasa: Eu şi Sabin ţinem tot postul!

Timp de 40 de zile, atât cât ţine postul Crăciunului, Simona Pătruleasa şi soţul ei, Sabin Ivanov, nu pun gura pe carne sau alte alimente interzise în această perioadă. Dincolo de postul alimentar, şi mai important este cel spiritual, iar vedeta de la Kanal D ne-a spus că a fost dintotdeauna credincioasă, însă în perioada postului Crăciunului nu lipseşte nici măcar o duminică de la slujbă. Soţul ei o însoţeşte de fiecare dată la biserică, unde s-a rugat să devină mamă, la Sfântul Spiridon cel Vechi, acolo unde a şi fost botezată fiica lor, Ingrid.

De mult timp au renunţat la viaţa de noapte, iar de când a venit pe lume fiica lor, nici măcar nu concep să petreacă timpul liber altfel decât cu ea. Simona Pătruleasa are pentru ce-I mulţumi Celui de Sus: i-a trimis o fetiţă ruptă din Rai, frumoasă şi sănătoasă, exact aşa cum şi-a dorit dintotdeauna. “Cadoul” nu a venit foarte uşor. A trebuit să aibă răbdare, să se roage şi să aştepte să vină momentul potrivit. Vedeta Kanal D este convinsă că fetiţa a venit în viaţa ei în urma rugăciunilor fierbinţi pe care le-a înălţat în biserica Sfântul Spiridon cel Vechi din Bucureşti, lăcaş foarte special pentru sufletul ei. Merge în fiecare duminică la slujbă, iar soţul ei, Sabin, o însoţeşte negreşit. Sunt fericiţi pentru că viaţa lor este frumoasă şi împlinită.

Tocmai pentru a-şi exprima recunoştinţa pentru această familie frumoasă pe care o are, Simona ţine toate posturile din an, cel al Crăciunului nefiind o excepţie. “Soţul meu ţine posturile de ani de zile, iar de când ne-am căsătorit, i-am urmat şi eu exemplul. Nu este greu deloc, ne-am obişnuit. Este foarte uşor şi foarte benefic pentru trup, dar şi pentru suflet să ţii post. Având în vedere că ţinem amândoi, este mult mai uşor pentru că în casă nu cumpărăm nimic de dulce în această perioadă. Înainte să mă căsătoresc cu Sabin, ţineam post doar în săptămâna mare, miercurea şi vinerea. De când suntem împreună, ţinem toate cele 40 de zile.

Dacă nu era şi el la fel de credincios, nu ştiu dacă reuşeam pentru că tentaţia era mare. Mâncăm multe fructe şi legume, gătim de post, dar nu uităm nici de partea spirituală a postului. Mergem într-un singur loc, Biserica Sfântul Spiridon cel Vechi, şi ne rugăm. Acolo m-am rugat să devin mamă, iar când eram însărcinată mergeam în fiecare duminică. Mergem şi acum, chiar dacă este un pic mai greu pentru că vrem să petrecem tot timpul cu fetiţa noastră, iar ea este prea micuţă acum să o scoatem des din casă”, ne-a declarat Simona.

O îmbrăcă pe Ingrid în Crăciuniţă

Deşi are aproape trei luni şi nu realizează ceea ce se întâmplă în jurul ei, fetiţa Simonei Pătruleasa va fi un copil răsfăţat la primul Crăciun din viaţa ei. “I-am cumpărat costumaş de Crăciuniţă şi îi voi pune de toate sub brad, chiar dacă ea nu ştie deocamdată nimic despre Moş Crăciun şi ce se întâmplă în noaptea de 24 decembrie. Este, în primul rând bucuria noastră, mai ales că este primul nostru Crăciun petrecut în trei”, ne-a spus Pătruleasa. De Crăciun şi de Revelion, Simona va munci câteva ore pentru că “Jurnalul” nu are vacanţă. “În televiziune nu există sărbători. Totul funcţionează după un program normal. În rest, voi rămâne acasă împreună cu soţul meu şi cu fetiţa noastră. Vom împodobi bradul, vom asculta colinde şi vom mânca bunătăţile specifice acestei perioade. Vin şi părinţii mei şi vor fi momente frumoase, sunt convinsă de asta. De la Moş Crăciun nu-mi doresc decât sănătate. Cadoul meu, adică Ingrid, a venit mai devreme şi ceva mai frumos de-atât nici că aş putea primi”, ne-a spus Simona.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-12-11

Mai multe imagini:
Simona Pătruleasa: Eu şi Sabin ţinem tot postul!
zoom

TAGURI: simona patruleasa, post, craciun, sabin ivanovComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Se aprind luminițele de Crăciun în Capitală Luminile de sarbatoare din Bucuresti vor fi aprinse joi 1 decembrie, ora 19.00, din Piata... 01 Dec 2016 | (0)
Cioloș: Mă duc din respect pentru telespectatorii postului Premierul Dacian Cioloș a dat o replică la criticile primite pentru că a acceptat să apară la... 06 Dec 2016 | (3)