2016-10-27 06:22

MONDEN


Paul McCartney a renunţat la canabis, la 70 de ani

 |  16:58
Paul McCartney a renunţat la canabis, la 70 de ani

Cântăreţul britanic Paul McCartney a renunţat la canabis, deoarece doreşte să îşi concentreze întreaga atenţie asupra fiicei sale Beatrice, în vârstă de opt ani. Fostul membru al trupei The Beatles a fumat acest drog încă din epoca de glorie a grupului britanic - anii '60, informează  .

Interpretula luat decizia de a nu mai fuma marijuana pentru că vrea să fie un părinte bun pentru Beatrice, fiica sa în vârstă de opt ani pe care o are cu fosta lui soţie Heather Mills. "Am făcut multe lucruri rele, dar mi-am zis: «Gata, ajunge!». Mi-am fumat partea. Atunci când creşti un copil mic, simţul tău de părinte responsabil chiar se manifestă. Destul înseamnă destul şi consideri că nu mai ai nevoie de acele lucruri", a spus Paul McCartney într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: Paul _McCartney, canabis, fiica, fumat



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Traficanți albanezi de canabis, reținuți de DIICOT Trei albanezi care au adus în România peste două kilograme de canabis au fost reţinuţi,... 25 Oct 2016 | (0)
Crizele de epilepsie ar putea fi tratate cu canabis Un medicament cu canabis administrat adulților diagnosticați cu epilepsie poate reduce frecvența... 19 Oct 2016 | (0)