2016-10-26 20:16

MONDEN


Paul McCartney , stea pe Walk of Fame

 |  14:23
Paul McCartney , stea pe Walk of  Fame

Cântăreţul britanic Paul McCartney a primit, joi, o stea pe "bulevardul gloriei" din Hollywood - Walk of Fame -, el fiind ultimul membru al trupei The Beatles recompensat cu această distincţie. La ceremonia de dezvelire a stelei au participat câteva sute de fani şi cântăreţul canadian Neil Young.

Poliţia a instalat un dispozitiv special de protecţie, blocând intersecţia din faţa celebrei clădiri în formă de cilindru a casei Capitol Records, aflată pe Hollywood Boulevard, unde a fost dezvelită steaua cântăreţului britanic.

În discursul său, Paul McCartney, în vârstă de 69 de ani, a adus un omagiu celor "trei băieţi" cu care a înfiinţat trupa The Beatles - John Lennon, George Harrison şi Ringo Starr - şi fără de care nu ar fi ajuns niciodată celebru, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-29

TAGURI: Paul _McCartney, stea, distinctie, omagiuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Omagiu Vasile Voiculescu. Manifestări cultural-artistice şi premii Cu ocazia împlinirii a 132 de ani de la naşterea lui Vasile Voiculescu, la Buzău au fost două... 17 Oct 2016 | (0)
Ion Iliescu i-a adus un ultim omagiu lui Radu Câmpeanu Ion Iliescu a declarat, sâmbătă, la Senat, unde a venit să transmită un ultim omagiu lui Radu... 22 Oct 2016 | (13)