2019-03-26 02:22


Paula Seling i-a rupt nasul partenerului său de dans! “Nu-mi vine sa cred ca eu am putut sa ranesc pe cineva atât de rău”

 |  14:08
Paula Seling i-a rupt nasul partenerului său de dans! “Nu-mi vine sa cred ca eu am putut sa ranesc pe cineva atât de rău”
Paula Seling si partenerul ei, Tudor, au avut parte zilele trecute de unincident in timpul repetitiilor de salsa la „Dansez pentru tine”.Intr-o serie de piruete, Paula l-a lovit cu cotuldirect in nas pe partenerul ei, Tudor. “Accidentul s-a intamplat seara, injurul orei 20.00, in timp ce repetam. Intr-un sir de piruete, m-am deplasatinsuficient si l-am atins pe Tudor cu cotul. Mi-a fost cumplit de teama sa nuse fi întâmplat ...exact ce s-a dovedit, la radiografie, ca s-a întâmplat:fisura a piramidei nazale. Nu-mi vine sa cred ca eu am putut sa ranesc pe cinevaatât de rău, mai ales pe Tudor, la care tin atat de mult. Chiar dacă el ştie canu am vrut, mă simt ingrozitor.”, povesteste Paula Seling.

Imediat dupaaccident, Paula si Tudor au fost impreuna la Spitalul ORL Panduri, iarrezultatul analizelor a venit impreuna cu doua optiuni pentru Tudor: „Dacă Tudor se supunea procedurii de redresare a deviatieicauzate de fisura, nu mai avea cum sa danseze vineri si ar fi ieşit dinconcurs. Tudor a ales sa danseze, iar asta implica o operaţie ulterioară careeste mult mai grea, mai complexa, cu recuperare de lunga durata... Nu am vrutsa îl influentez in niciun fel, eu nu am acest drept, iar decizia lui arata câtde implicat este, cât de tare lupta Tudor pentru visul sau si al mamei lui. Eun om deosebit!”, povesteste artista care recunoaste ca acest accident le-ataiat putin din elanul cu care pornisera in competitie, insa vor merge maideparte cu fruntea sus. „Repetitiile merg bine, mă doare sufletul cândîl vad ca sufera si el încearcă sa ascunda asta, sa meargă mai departe,sa ignore durerea. Pe mine mă afectează, iar acum mi-e greu sa mă apropii deel, am senzatia ca îl pot lovi, din nou, in orice moment...”, marturisestePaula mai motivata ca niciodata sa lupte pentru implinirea visului lui Tudor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-01-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...