2017-01-17 09:31

MONDEN


Pavel Bartoş, peripeţii la Craiova

 |  21:00
Pavel Bartoş, peripeţii la Craiova

Pavel Bartoş va prezenta în această toamnă show-ul “Vocea României” şi “Românii au talent” de la PRO TV. Actorul are rolul de a-i intervieva pe concurenţii ce urmează să intre în scenă, le va afla povestea şi va sta de vorbă cu susţinătorii aflaţi în culise. Pavel este deja obişnuit cu românii talentaţi, iar acum îi va arăta telespectatorilor şi pe cei care doresc să fie desemnaţi “Vocea României”.

Pavel Bartoş şi-a concentrat atenţia în ultima perioadă doar asupra proiectului de la PRO TV, iar mai toată vara el a fost plecat cu caravana prin ţară, împreună cu juriul, pentru a descoperii voci talentate. Pentru că a avut prea puţin timp pentru odihnă, vedeta tv a trăit momente neaşteptate, care l-au pus în dificultate. “Zilele trecute am avut parte de o întâmplare pe cât de amuzantă, pe atât de enervantă. Mă aflam la Craiova şi trebuia să merg să mă cazez. Doar că am confundat hotelurile! Trebuia sa ajung la filmările pentru «Românii au talent» şi, din greşeală, fiind foarte târziu şi eu foarte obosit, m-am dus la un alt hotel. Eram nelămurit şi aproape convins că acolo trebuia să ajung şi să-mi iau cameră. Am constatat că de fapt nici măcar nu eram pe lista cu rezervări. Întâmplarea a făcut ca recepţionerii să îmi dea imediat o cameră, deşi eu nu mă aflam pe nici o listă, asta după ce m-au convins că era o greşeală şi că de fapt am ajuns la alt hotel. Totul s-a terminat  cu bine într-un final şi asta a fost cel mai important”, ne-a povestitPavel Bartoş.

Pregătit să joace alături de Robin Williams

Pavel a apărut în filme precum “Moştenirea”, “Războiul sexelor” sau “Numai iubirea”. Spune că nu ar putea să renunţe la actorie, iar în prezent singurul lucru care îl mulţumeşte sufleteşte este succesul pe care îl are cu “Vocea României”. “O confirmare a faptului că ceea ce am făcut la «Românii au talent» a fost de bun augur şi o mare bucurie, pentru că pot să lucrez din nou alături de o echipa extraordinară. În plus, «Vocea României» este un format cu totul nou, plin de surprize, care sunt convins că îi va prinde imediat pe telespectatorii români, aşa cum a făcut-o peste tot în lume, acolo unde a fost difuzat. Nu renunţ la actorie şi mi-ar plăcea ca într-o zi să joc alături de actorii mei preferaţi: Robin Williams, Robert Downey jr, Peter Ustinov. Sunt nişte profesionişti, lângă care doar dacă stai poţi înlocui o facultate de profil”, a mai adăugat Pavel Bartoş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image