2017-01-17 07:00

MONDEN


Pe 21 ianuarie, la Sala Palatului, dansatorii ruşi alunecă pe patine de ultimă generaţie - “Spărgătorul de nuci pe gheaţă”

 |  18:54
Pe 21 ianuarie, la Sala Palatului, dansatorii ruşi alunecă pe patine de ultimă generaţie - “Spărgătorul de nuci pe gheaţă”

Începutulreprezentaţiei este familiar - fabuloasa muzică a lui Ceaikovski, oaspeţiipetrecerii în jupoane, iar cel de-al doilea act- divertismentul reprezentat de naţiuni diferite. Dar când “Sankt-PetersburgState Ballet on Ice” aduce versiunea sa din „Spărgătorul de Nuci” la SalaPalatului din Bucureşti în această lună, mai exact pe 21 ianuarie, observăm odiferenţă esenţială: o distribuţie care nu este pe poante, ci pe patine, faptce adaugă magie basmului legendar.

Pe lame, „Spărgătorulde nuci” devine efervescent, de nestăvilit. Jocul balerinilor, combinat cupovestea fabuloasă desfăşurată pe un tărâm minunat iernatic fac din producţiaSankt-Petersburg's o experienţă magică.

În timpulprimului act al baletului costumele amintesc de moda, producţia originală, dinsecolul al 19-lea, însă încălţămintea balerinilor este radical modificată.Astfel, acum, la mai mult de o sută de ani după premiera „Spărgătorul de Nuci”,încălţările duc „foamea” de viteză a spectatorilor la nivel de experienţăhalucinantă, prin intermediul unor patine de ultimă generaţie ce amplificăviteza, creând un show ameţitor.

Nu pierdeţiun spectacol magnific pentru care s-au pus deja biletele în vânzare în reţeauaVreau Bilet.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-11-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image