2017-01-20 10:22

MONDEN


Pe 4 iunie, într-o locaţie cu piscină, Cabral şi Andreea Pătraşcu vor face nuntă în stil hollywoodian

 |  19:48
Pe 4 iunie, într-o locaţie cu piscină, Cabral şi Andreea Pătraşcu vor face nuntă în stil hollywoodian
Cabral şiiubita lui, Andreea Pătraşcu, se vor căsători pe 4 iunie şi vor avea parte de onuntă în stil hollywoodian. Cei doi îndrăgostiţi au fost uimiţi de cât de multelucruri sunt de făcut pentru a-şi organiza nunta dorită. "Eu ştiam că suntmulte detalii de pus la punct, dar nu m-am aşteptat să fie atât de greu. Amcăutat mult până am găsit locaţia ideală şi apoi ne-am decis şi asupra datei.Locul ales este o nebunie, dar nu e nebunia mea", spune râzând Cabral.

"Eibine, e a mea (nebunia, n.r.), recunosc. Vreau o atmosferă ca în filmelehollywoodiene, mi-am dorit o nuntă în aer liber, într-un loc unde existăpiscină, mult spaţiu verde, invitaţii noştri vor avea parte de o petrecereatipică şi sunt convinsă că vor fi plăcut surprinşi. Este acel loc special undeam visat că mă voi căsători", spune şi Andreea Pătraşcu.

După ceau pus la cale primele detalii ale nunţii lor, Cabral şi Andreea Pătraşcu sepregătesc de alegerea invitaţiilor, stabilirea cavalerilor şi a domnişoarelorde onoare, dar şi de ultimele detalii legate de cununia religioasă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-08-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image