2017-01-21 19:31

MONDEN


Pe cine urăsc cel mai mult vedetele

 |  21:00
Pe cine urăsc cel mai mult vedetele

Certurile în direct şi în exclusivitate sunt bucuriile moderatorilor în criză de audienţă, care, deşi aparent încearcă să stingă conflictul, nu fac altceva decât să menţină cenuşa caldă. Avem câteva dispute care au intrat în istoria showbizului autohton şi care au ţinut zile în şir prima pagină a ziarelor.

Bianca Drăguşanu a crezut întotdeauna că Botezatu este invidios pe succesul ei. Se pare că prestaţia frumoasei roşcate nu a fost pe placul mentorului Cătălin Botezatu, în ultima vreme. Până mai ieri existau discuţii aprinse faţă de onorariul Biancăi Drăguşanu, care era în pericol de... evaporare, după ce roşcata a făcut greşeală după greşeală în timpul unor filmări. Escapadele amoroase cu Adrian Cristea şi Ciprian Marica au fost cele care ar fi umplut paharul şi care i-au enervat nu numai pe şefi, dar şi pe Bote. Şi pentru că asemenea comportament nu putea să treacă netaxat, Bote s-a îndepărtat de aceasta, moment în care s-a simţit dată la o parte şi a reacţionat: „Ştiu de la cine mi se trag toate astea. Este cineva care spune că mă iubeşte, dar o face numai în faţa camerelor de filmat. Nu mi-ar da să beau nici măcar un pahar cu apă. E o persoană care cred că este invidioasă pe faptul că prezint interes pentru presă chiar şi fără să fac nimic”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru „Cancan”.

Oana Zăvoranu: „Măruţă să-şi pună crucea pe piept!”

Persoanele care au intrat în colimatorul Zăvorancei sunt multe, mai ales în ultima vreme. Şerban Huidu, mama ei, Pepe, foştii socrii, ziarele, lumea întreagă... Se pare că Oanei Zăvoranu îi place să intre în conflicte şi, dacă nu există unul, îl inventează. Cel mai mare duşman al fostei Queride - după mama ei, bineînţeles - este Cătălin Măruţă, moderatorul care a decis să joace contra ei în scandalul divorţului. Acest lucru a enervat-o la culme pe vulcanica Oana care nu s-a putut abţine: „Crucea pe piept să şi-o pună Măruţă şi eventual PRO TV-ul, pentru linşajul mediac pe care îl practică de două luni”, a spus vedeta.

Iulia Albu: „Unde lucrează Alin Gălăţescu?”

Acum câteva luni, showbizul autohton era zdruncinat de un scandal iscat de două personaje aparent neinteresante: Alin Gălăţescu şi soţia designerului Mihai Albu, Iulia. Deranjat vizual de o rochie pe care noua Flapper Girl a României a purtat-o la Premiile Gopo, Alin Gălăţescu, critic de modă, a considerat necesar să vorbească despre această apariţie. „Ea este într-o tranziţie. Aştept să văd cu ce surpriză apare!”. Reacţia Iuliei Albu nu a întârziat să apară: „Sunteţi un om cu papagal care a dat din coate şi a ieşit în faţă”. „Unde lucrează Alin Gălăţescu? Cine v-a spus că este designer?”, a continuat aceasta.

Mircea Badea către Şerban Huidu: „Nu dau doi bani!”

Asemenea Oanei Zăvoranu, Mircea Badea este un alt personaj care pare întotdeauna că se află într-un permanent conflict. Chiar şi tonul vocii lui te duce cu gândul la acest lucru. Un adevărat conflict, însă, o luptă grea şi constantă este cea pe care moderatorul de la Antena 3 o duce cu Şerban Huidu. De 10 ani, între cei doi există schimburi de replici care de care mai acide. „Frezat ciumpalac”, un „Manelist cu aere de intelectual”, „Un monument de ipocrizie”, „Un lingău şi un pupincurist” sau un „Limbric guraliv”, acestea sunt o parte dintre epitetele pe care Badea le-a folosit la adresa lui Şerban Huidu. Nici Cârcotaşul nu s-a lăsat mai prejos, spunându-i lui Badea clar: „Cap de pompă ce eşti!”. Mai mult, atunci când în urmă cu câteva săptămâni Huidu a provocat accidentul în urma căruia trei oameni şi-au pierdut viaţa, Badea a fost indiferent: „Nu mă interesează subiectul. Nu dau doi bani pe el”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-06-28

Mai multe imagini:
Pe cine urăsc cel mai mult vedetele
zoom
Pe cine urăsc cel mai mult vedetele
zoom
Pe cine urăsc cel mai mult vedetele
zoom


TAGURI: vedete, bianca dragusanu, botezatuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image