2017-01-20 06:07

MONDEN


Pe cine vrea Tudor Chirilă la Putere

 |  21:00
Pe cine vrea Tudor Chirilă la Putere

Protestele ce au avut loc în toată ţarazilele acestea nu le-au lăsat indiferente nici pe vedetele noastre, care şi-au spus părerea cu privire la acest subiect. Aşa se întâmplă şi în cazul interpretului Tudor Chirilă, care propune câteva soluţii pentru o situaţie mai bună a ţării noastre.

“Este mai limpede decât oricând că avem o clasă politică compromisă definitiv şi iremediabil. Cred că a venit momentul unei forţe curate în România. Pe cât e însă de simplu de spus, pe atât e de complicat de făcut. Cunosc mulţi intelectuali în jurul cărora s-ar putea cristaliza un program care să propună o altfel de Românie: fără corupţie, fără afaceri cu statul, fără baroni locali, fără înţelegeri economice subterane între membrii diferitelor partide, fără mascaradă ieftină, fără analfabeţi în funcţii publice. Însă nici unul dintre aceşti intelectuali nu e dispus să-şi asume schimbarea. Pentru mine este foarte clar că Băsescu, Antonescu sau Ponta şi toate forţele pe care ei le reprezintă nu mai sunt o soluţie pentru ţara în care trăiesc. Într-un an de alegeri, în plină criză mondială, într-o Românie deposedată de valori şi repere, suntem mai treji ca niciodată însă tot nu ştim cu cine votăm. Rotaţia cadrelor mi se pare un coşmar pe care ţara asta nu îl mai merită”, scrie acesta pe blogul personal.

Oamenii nu mai au pe cine vota

Cântăreţul îşi doreşte foarte mult ca oamenii intelectuali să salveze România. ”Raed Arafat nu este un caz singular. Există avocaţi, medici, inventatori, matematicieni, ingineri, arhitecţi, artişti care au confirmat în repetate rânduri şi care privesc scârbiţi de pe margine spectacolul scufundării României. Există o Românie paralelă care cu greu se încăpăţânează să reziste. E momentul ca aceşti oameni să iasă la rampă şi să se unească sub forma unei mişcări cu un program simplu şi eficient din rândurile căreia să se desprindă un lider care să lupte cu România întunecată. România întunecată este România PDL, USL, UNPR sau mai ştiu eu ce partide care se află sau vor să intre în Parlament să-şi cumpere un loc la masa jafului. Aş susţine cu toate forţele mele un lider şi o mişcare ce ar putea să însemne o reacţie puternică şi adevărată la clasa politică a momentului. În România, oamenii nu mai au pe cine vota. Prezenţa la vot va fi extrem de mică în 2012, pentru că oamenii s-au săturat să voteze "un rău mai mic", este de părere interpretul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: Tudor Chirila, proteste, vot, coruptieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image