2017-01-25 01:25


Pentru aproape 900.000 de euro marca „Academia Caţavencu”, achiziţionată de Claudiu Pădurean

 |  17:35

Claudiu Pădurean,jurnalist la România Liberă, şi-a adjudecat marca "AcademiaCaţavencu", pentru 882.659 de euro cu TVA, la licitaţia publică custrigare organizată marţi, începând cu ora 13.00, de lichidatorul judiciarGeneral Group Expert SRL al societăţii Caţavencu SA, informează Mediafax.

Claudiu Pădurean, jurnalist laRomânia Liberă, şi Orlando Nicoară, director general al Mediafax Group, au fostsingurii care s-au înscris la cea de-a doua licitaţie publică cu strigare,organizată marţi, de lichidatorul judiciar General Group Expert SRL alsocietăţii Caţavencu SA, în care a fost licitată şi marca "AcademiaCaţavencu". Presa a scris despre Claudiu Pădurean că arfi susţinut, de fapt, de către Dan Adamescu, cel care controlează împreună cufamilia sa ziarul România Liberă, la care jurnalistul este angajat. Câştigătorul licitaţiei trebuie să achite suma de 882.659 de euro încinci zile lucrătoare de la data organizării licitaţiei - marţi, 21 iunie -,pentru a deveni proprietar al mărcii.

Licitaţiaa fost reluată, după ce Doru Buşcu, director editorial al publicaţiei “AcademiaCaţavencu” - cel care şi-a adjudecat, pentru suma de 1.617.000 de euro, cu TVA,marca "Academia Caţavencu", la prima licitaţie publică cu strigareorganizată în 26 mai -


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-12-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image