2019-03-26 02:29


„Pentru voi, muguri noi”. Artiştii aduc un omagiu Mihaelei Runceanu

 |  19:52
„Pentru voi, muguri noi”.  Artiştii aduc un omagiu Mihaelei Runceanu

Pe 1noiembrie 2010 se împlinesc 21 de ani de când Mihaela Runceanu a murit, lăsândîn urmă artişti pe care i-a învăţat să cânte şi în care a crezut, pe lângă zecide şlagăre fredonate şi în prezent. Pe 4 noiembrie, de la ora 19.00, va avealoc evenimentul intitulat „Pentru voi, muguri noi”, la Casa de Cultură a Studenţilordin Bucureşti, fiind organizat de aceasta din urmă şi de Asociaţia Fan Club„Mihaela Runceanu”, cu implicarea deosebită a verişoarei artistei, AndreeaRunceanu, componentă a trupei Amadeus. „Spectacolul poate fi realizat cu bunăvoinţaartiştilor, care vor participa ca şi dăţile trecute fără onorariu. Spectacolulpoartă numele piesei şi al ultimului ei album „Pentru voi, muguri noi” pentru căîntreaga sa viaţă şi-a dedicat-o muzicii şi mai ales elevilor săi”, a declarat Andreea.

TrupaAmadeus a pregătit un moment special pentru concertul lor din spectacol:într-un medley din şlagărele Mihaelei, alături de vocea ei. În cadrulevenimentului vor avea loc mai multe recitaluriale artiştilor care au fost prieteni sau foşti elevi ai Mihaelei, proiecţiivideo, un moment special dedicat Mădălinei Manole, care a fost la rândul ei unadintre elevele Mihaelei Runceanu, dans şi alte momente surpriză. Intrarea esteliberă, iar „porţile Casei de Cultură a Studenţilor sunt deschise tuturoroamenilor care au iubit muzica ei”, a mai spus Andreea Runceanu.

Laeveniment şi-au confirmat prezenţa Corina Chiriac, Vlad Miriţă, Miki, IrinaPopa, Silvia Dumitrescu, Alina Sorescu, Xenti Runceanu, Amadeus, Minodora Dedisşi mulţi alţi artişti care au cunoscut-o pe Mihaela Runceanu sau îşi amintescde fiecare dată cu drag de piesele ei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-12-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...