2018-12-11 20:21


Pepe şi Liviu Vârciu, puşi pe soţii. Iată ce i-au făcut cele două vedete lui Nea Mărin!

 |  18:45
Pepe şi Liviu Vârciu, puşi pe soţii. Iată ce i-au făcut cele două vedete lui Nea Mărin!

Munca-i brățară de aur, dar nici distracția nu face rău nimănui! Asta pare să fie deviza lui Pepe și-a lui Liviu Vârciu, două dintre vedetele care spun pentru prima dată în acest sezon „Poftiți pe la noi!”. Dacă nea Mărin le testează rezistența la muncă și la stres, Pepe și Liviu îi pun la încercare simțul umorului.

Cei doi artişti au fost puşi pe şotii, însă nici nea Mărin nu s-a lăsat mai prejos. Iată doar câteva dintre episoadele, care au stârnit amuzamentul tuturor. 

Pepe îi fură telefonul lui nea Mărin și îi trimite mesaje „prietenoase” lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu îl întreabă pe nea Mărin dacă nu vrea să se odihnească puțin „acolo”. Acolo se afla un cimitir.

Pepe și Liviu Vârciu scapă un ponei în cimitir. Îl aleargă vreo două ore până reușesc să îl bage la loc în grajd.

Pepe încearcă să dreseze poneiul. Culmea, pare să-l și asculte și să execute câteva mișcări. Pepe a fost însă lovit de ponei la un moment dat.

Liviu e înconjurat de găini la un moment dat și nea Mărin și Pepe îl sperie că va fi atacat de cocoși. Liviu ascultă cu sfințenie indicațiile lor pentru a se salva (ridică mâinile, se răsucește), dar la un moment dat își dă seama că cei doi își bat joc de el. Ajung să arunce cu ouă unul în celălalt.

Liviu și-a petrecut ziua de naștere la filmări. Pepe și nea Mărin au tocmit un lăutar să-i cânte de dimineață până seara. Nea Mărin și Pepe îi dădeau bani să cânte, Liviu îi dădea bani să tacă.

Liviu, Pepe și nea Mărin merg la o fermă de struți unde lui Liviu i se face foarte rău atunci când începe să strângă gunoiul de la animale.

Atunci când merg la cumpărături, Liviu se ascunde să își mai tragă sufletul printre niște saltele. Nea Mărin îl dibuiește însă și îl altoiește rău cu două undițe. Liviu se enervează și urlă la el să fie atent să nu îi scoată ochii.

Pepe și Liviu găsesc niște biciclete, umflă roțile chiar sub nasul lui nea Mărin, pe care îl mint că părintele i-a rugat să le repare, și vor să fugă de el. Nu reușesc să pedaleze la deal, obosesc foarte tare, așa că se întorc la muncă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-12

TAGURI: pepe, liviu, varciu, nea, marin, emisiune, poftiti, sotii, glume
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PARADISUL CRACILOR
14 Mai 2015

Niste paragladine riioase jegoase scorboase .
Random imageUltimele stiri


loading...