2017-01-18 01:42

MONDEN


Pepe, despre divorţul de Oana Zăvoranu: Eu am semnat cu inima, nu mă interesează actele.

 |  16:39
Pepe, despre divorţul de Oana Zăvoranu: Eu am semnat cu inima, nu mă interesează actele.

Cântăreţul Ionuţ Pascu (Pepe) a declarat că a lăsat-o pe Oana Zăvoranu săintroducă acţiunea de divorţ, precizând că el a plecat de acasă "definitivşi irevocabil", că nu îl interesează actele şi că este liber. Pepe a revenit joiseară la "Happy Hour", chiar în ziua în care Oana Zăvoranu a depus laJudecătoria Sectorului 3 actele de divorţ. Artistul i-a mărturisit lui CătălinMăruţă că nu a reuşit să doarmă decât câteva ore şi că el este cel care a lăsat-o pe Oana să facă primul pas."Am lăsat-o să se hotărască să divorţeze şi să mă anunţe să mergemîmpreună la un notar, să divorţăm în cinci minute. În schimb, ea a ales sămeargă la Judecătorie, iar termenul s-a fixat pentru 5 octombrie. Eu am lăsat-ope ea să bage divorţ. Am plecat de acasă definitiv şi irevocabil. Eu de laînceput am zis că nu divorţez, ci divorţăm. Stabilisemsă avem un divorţ amiabil, să mergem împreună la un notar public",a spus Pepe. Artistul este supărat că termenul pentru divorţ este tocmai pe 5octombrie şi că nu au mers împreună să divorţeze, ca să se termine totul întreei în aceeaşi zi. "Am impresia că ea vrea să rămânăcât mai mult timp legată de mine", spune Pepe. "Eu am semnat cu inima, nu mă interesează actele. Sunt liber",a adăugat el.

Aşteaptă o altă femeie

Totodată,Pepe a spus că are de gând să îşi vadă mai departe de viaţa sa. "Cusiguranţă că va apărea o altă femeie, care va deveni femeia vieţii mele pentrucă îmi va dărui un copil. Oana a fost un capitol frumos, nuvreau să se vorbească urât despre ea", a mai spus Pepe,precizând că Oana va rămâne întotdeauna în inima sa, deşi nu mai este femeia decare s-a îndrăgostit. Pepe a mai spus că de dragul soţiei sale a fost certat cupărinţii lui, care la început nu au plăcut-o pe Oana. "Nu aveau nici undrept să se bage între noi. Nu am mai vorbit cu ei trei ani", a spus Pepe.Totuşi, artistul a spus că, atunci când familia sa a trecut printr-o nenorocireşi nepotul său a murit, s-a întors acasă şi s-a împăcat cu părinţii lui.

“Undeva, însufletul meu, îl mai iubesc”

Oana Zăvoranu a depus cererea dedivorţ de Ionuţ Pascu (Pepe), joi, la Judecătoria Sectorului 3, ea afirmând că,deşi s-au iubit, nu mai este nici o şansă de împăcare. “Undeva, în sufletulmeu, îl mai iubesc. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost laşitatea, pe carenu o recunosc la acest bărbat pe care eu îl ştiam curajos", a spus OanaZăvoranu, precizând că "viaţa merge înainte". Referitor la divorţ, eaa spus că nu este nici pe departe un motiv de bucurie, situaţie întâlnită încazul "oricărui cuplu care s-a iubit foarte mult". "Nu existănici o şansă de împăcare. Cred că şi el (Pepe - n.r.) simte la fel. Presupun,nu pot vorbi în numele lui", a declarat Oana Zăvoranu. "Pepe şi-a dorit foarte mult un copil, dar cred că sunt mai multe adunate,nu este o vină capitală din acest motiv", a mai spus OanaZăvoranu. Potrivit acesteia, faptul că ea a fost cea care a introdus acţiuneade divorţ este "o lovitură de teatru" la care soţul său nu se aşteptaşi că iniţiativa demersului este "satisfacţia sa". Aceasta a mai spuscă în timpul căsniciei, ea şi Pepe au ştiut tot timpul unde se află celălalt şică relaţia lor s-a bazat pe încredere. De altfel, ea a spus că Pepe estebărbatul vieţii sale, dar că "amiciţia după dragoste mare este oprostituţie psihică".

OanaZăvoranu şi Pepe sunt împreună de opt ani. Ei s-au căsătorit în anul 2006.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-05-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image