2017-01-20 16:05

MONDEN


Pepe: ''Fac doar ce-mi dictează inima!'' Cântăreţul nu ţine cont că familia lui îl vrea căsătorit cu Oana

 |  18:36
Pepe: ''Fac doar ce-mi dictează inima!'' Cântăreţul nu ţine cont că familia lui îl vrea căsătorit cu Oana
Timp de doi ani şi jumătate, Pepe nu a vorbit cu familia lui pentru căaceasta îi interzisese relaţia cu Oana, motivul fiind amintirile din tinereţe,nu tocmai plăcute, pe care tatăl cântăreţului le avea despre Mărioara Zăvoranu.Ionuţ Pascu a preferat să rupă orice legătură cu ai lui decât să se despartă deOana şi a stat departe de ei până când aceştia au început să o îndrăgească pesoţia lui. Cântăreţul ne-a spus că tot timpul a făcut ce i-a dictat inima şiniciodată nu a ţinut cont de părerile celor din jur, chiar dacă veneau dinpartea părinţilor săi. Şi acum când aceştia insistă ca el să rămână căsătorit,pentru că au văzut că Oana îl iubeşte foarte mult, Pepe face doar ceea cesimte. Acum două seri, în timp ce Oana era în direct la “Un show păcătos”, Pepea mers la domiciliul conjugal şi şi-a mai luat nişte haine, preferând să ţinăascuns locul în care s-a mutat imediat ce a luat decizia de a divorţa. S-ar păreacă despărţirea este una reală, deşi atât el, cât şi Oana par foarte fericiţi şipovestesc despre despărţire cu zâmbetul pe buze. Prietenii încearcă să-iîmpace, însă cei doi sunt convinşi că lucrurile nu mai merg între ei după şapteani de relaţie, chiar dacă au de spus numai cuvinte frumoase unul la adresaceluilalt. Fire vulcanică şi recunoscută pentru uşurinţa cu care se aprindeatunci când are o problemă cu cineva, Oana pare foarte calmă de data aceasta,susţine că este o femeie puternică şi nu trebuie să plângă după Pepe, spunând că îl mai iubeşte şi acum şi că nu are ce să-i reproşeze.Familia cântăreţului, care iniţial nu a suportat-o pe Oana din cauza trecutuluimamei sale, a reuşit în cele din urmă să o îndrăgească, însă a fost nevoie deaproape trei ani pentru ca tatăl lui Pepe să o primească la el în casă. Înultimii ani, familia Pascu a ajuns să o iubească pe Oana ca pe copilul lor, iaracum nu este foarte încântată de decizia luată de Pepe şi încearcă să linişteascăapele între el şi soţia lui, însă în zadar. “Nu mă interesează ce zic ai mei. Euam făcut tot timpul numai ce am vrut. Nu ascult pe nimeni, nici atunci cândmi-au zis să nu mai stau cu Oana nu m-a interesat, şi nici acum, când vor să rămânemîmpreună. Eu fac doar ce-mi dictează inima!”, ne-a declarat Pepe.

“Oana nu-mi mai place nici cu silicoane, nici fără!”

Până mai ieri o alinta “Iubire”, acum spune că nu-l mai atrage de nici oculoare. S-ar părea că Pepe nu mai are nici un sentiment faţă de soţia lui şine-a spus că nu-l mai interesează “subiectul”. Oana Zăvoranu a trecut de şaseori pe la cuţit, şi-a pus şi şi-a scos silicoanele în funcţie de starea despirit, iar acum, după ce a aflat că Pepe o părăseşte, consideră că o perechenouă de sâni i-ar mai alina supărarea. Nici măcar cu bustul mărit, Querida nuare nici o şansă de a-l întoarce pe soţul ei din drum. Cel puţin aşa ne-a spusel: “Nu-mi mai place Oana nicicum, nici cu silicoane, nici fără. Nu-mi mai pasăce face ea şi nici cum vrea să arate. Nu mă mai interesează subiectul!”.

Nu infidelitatea le-a distrus căsnicia, ci lipsa unui copil

După aflarea veştii că Pepe şi Oana se despart, tabloidele au venit cutot felul de supoziţii privind motivele separării, cel mai vehiculat fiindinfidelitatea din ambele tabere. Ea s-ar iubi cu un tânăr politician, iar el cuo puştoaică. Amândoi s-au arătat amuzaţi de aceste ipoteze şi susţin că subnici o formă nu s-au înşelat unul pe celălalt. Şi mai surprinzător este cumfiecare dintre ei încearcă să demonteze zvonurile despre infidelitateaceluilalt, Oana fiind sigură că Pepe nu a înşelat-o niciodată, iar cântăreţulamuzându-se copios la ideea că soţia lui ar fi călcat strâmb. Motivul de divorţvehiculat de trubadur ar fi refuzul Oanei de a-i dărui un copil şi nopţile pecare aceasta le-a pierdut punând la punct procesele prin care se luptă cu mamaei pentru avere, în loc să se iubească cu el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image