2017-01-18 03:58

MONDEN


Pepe, gangster al anilor '30. Vezi unde cântă!

 |  16:51
Pepe, gangster al anilor '30. Vezi unde cântă!

Alex Piscunov, toboşarul trupei Zero, se afla pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru deschiderea Cinema Pub, eveniment care va avea loc miercuri, 1 februarie, de la ora 20:30.

Pentru că evenimentul să fie unul cu adevărat special, gazdele au pregătit un show cu invitaţi surpriză. “Avem o scenă special pregătită pentru concerte live. Trupa Zero va cânta câteva piese, însă surprizele nu se opresc aici. Prietenul nostru, Pepe, a fost foarte încântat de cum arată localul şi de întregul concept. Când i-am propus să cânte nu a stat deloc pe gânduri”, declară Alex Piscunov.

„Cinema Pub propune un concept inedit prin aerul retro pe care îl emană. Zici că te-ai întors în timp, în urmă cu aproape o sută de ani. Am înlocuit mocheta cu nişte covoare persane vechi, am cumpărat câteva aparate de filmat de colecţie”, declară Alex.

Principala atracţie a localului este însă o pianină din anul 1910, pe care am găsit-o undeva pe la Reşita. „Pianina funcţionează perfect, iar invitaţii vor avea parte astfel de o altă surpriză în seara deschiderii”, mai spune Alex.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: pepe, trupa zero, alex piscunov, cinema pubComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image