2019-02-15 23:20


Performanță pentru Enrique Iglesias: are două recorduri mondiale Guiness

 |  22:43
Performanță pentru Enrique Iglesias: are două recorduri mondiale Guiness

Latin lover-ul Enrique Iglesias, artistul cu cele mai multe piese care au ajuns pe primul loc in topurile internationale, a înregistrat alte doua recorduri mondiale, adăugand, astfel, în palmares, doua certificate importante, autentificate de Guiness World Records.

Astfel, Enrique Iglesias a fost desemnat artistul latin cu cele mai multe hit-uri in topul Hot Latin Songs. Nu mai putin de 26 de melodii ale cantaretului, lansate in perioada 2 decembrie 1995 - 21 martie 2015, au fost number 1 in topul Billboard. De asemenea, Guinness World Records a notat hitul "Bailando" pentru cea mai lunga stationare in topul Hot Latin Songs, acesta mentinandu-se pe primul loc timp de 41 de saptamani consecutive.

De altfel, "regele latino al muzicii pop" nu lipseste nici in acest an de pe lista finalistilor editiei Billboard Music Latin Awards, unde vor fi premiate cele mai bune duete. Astfel, intr-un moment in care colaborarile cu diversi artisti sunt mai raspandite decat oricand in lumea muzicii latine, melodia "El Perdon", realizata in colaborare cu Nicky Jam, ar putea fi desemnata Hot Song Latin 2016, disctinctie pentru care concureaza si, Farruko feat. Shaggy & Nicky Jam - "Sunset"; Mana feat. Shakira - "Mi Verdad" si Gente de Zona feat. Marc Anthony - "La Gozadera".

Enrique Iglesias e așteptat să concerteze din nou la București, pe 12 mai la Romexpo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-23

GALERIE MEDIA


TAGURI: enrique iglesias, record mondial, guiness
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...