2018-11-18 08:50


Perioadă dificilă! Laurette s-a despărţit de tatăl copilului ei

 |  16:12
Perioadă dificilă! Laurette s-a despărţit de tatăl copilului ei

Încă un cuplu din showbizzul românesc s-a destrămat! Este vorba de mulatra Laurette şi tatăl copilului ei, Mihai, care au decis să pună capăt unei frumoase relaţii, după un şir lung de neînţelegeri. Laurette, care trece printr-o perioadă extrem de dificilă şi Mihai s-au despărţit în urmă cu doar câteva săptămâni, iar acum, vedeta tv locuieşte cu fetiţa ei într-un apartament din Capitală.

Laurette a fost foarte rezervată în ceea ce priveşte viaţa ei personală şi niciodată nu a dat prea multe detalii despre familia sa. Deşi nu s-a văzut acest lcuru, Laurette şi Mihai nu mai funcţionau ca şi cuplu de multă vreme, iar certurile nu lipseau din discuţiile lor.  În ultima vreme prietenii au văzut-o din ce în ce mai tristă şi abătuta pe Laurette, însă fosta asistenta Tv a preferat să păstreze tăcerea cu privire la grijile ce o apăsau. Nimeni nu a bănuit cat de mari sunt problemele de cuplu ale mulatrei până când şi-a luat fetiţa şi a plecat de acasă. "Nu mai puteam să locuim sub acelaşi acoperis. M-am mutat deja cu fetiţă. Îmi pare rău că nu se mai poate, dar asta este situaţia în acest moment. Mai bine aşa, probabil. Eu şi fiica mea suntem ok. Fostul meu iubit ne susţine financiar. Nu este nicio problemă din acest punct de vedere. E un tata bun", a declarat Laurette, pentru cancan.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-03

TAGURI: Laurette, despartire, tatal, copil, iubit, Mihai, perioada, dificila, locuieste, apartamanet, capitala, neintelegeri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...