2019-05-25 20:10


Peste 4.000 de persoane, la căsătoria prinţului Albert al II-lea

 |  18:04
Peste 4.000 de persoane, la căsătoria prinţului Albert al II-lea

Peste4.000 de persoane, în afara invitaţilor de marcă, vor asista la căsătoriareligioasă a prinţului Albert al II-lea cu logodnica sa sud-africană, CharleneWittstock, în Piaţa Palatului din Monaco, în 2011, informează AFP.

Porţileşi uşile Palatului princiar monegasc vor fi, în mod excepţional, larg deschiseîn timpul acestei ceremonii. "Căsătoriareligioasă va avea loc sâmbătă, 2 iulie, în curtea de onoare a Palatuluiprinciar, de la ora 17.00. Porţile Palatului vor rămâne deschise, pentru apermite celor aproximativ 4.000 de persoane să asiste la această ceremonie, ceva fi transmisă şi pe câteva ecrane uriaşe", se afirmă într-un comunicatoficial al casei regale din Monaco.

Vorexista astfel două incinte: în prima dintre ele, în interiorul Palatului,invitaţii privilegiaţi - capete încoronate şi şefi de state - vor asista laaceastă ceremonie. În a doua incintă, în exteriorul Palatului regal, în piaţadin faţa acestuia, aproximativ 4.000 de persoane vor urmări căsătoria prinţuluipe câteva ecrane uriaşe. Porţile Palatului monegasc vor rămâne deschise pentrua asigura "o continuitate" între cele două tipuri de invitaţi, a precizatcasa regală monegască. Slujba va fi celebrată de Bernard Barsi, arhiepiscop deMonaco.

Căsătoriacivilă va avea loc cu o zi mai devreme, de la ora 17.00, în sala tronului dinPalat. 1 iulie şi 2 iulie au fost declarate zile libere în Monaco.

Albert alII-lea, care i-a urmat tatălui său pe tronul principatului Monaco pe 12 iulie2005, a cunoscut-o pe Charlene Wittstock în 2000, cu ocazia unui concurs denataţie organizat la Monaco.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG