2019-05-25 07:07


Petrecere mare în FAMILIA REGALĂ britanică. Prinţesa CHARLOTTE împlineşte astăzi 4 ani / Cum arată fiica prințului William

 |  12:42
Petrecere mare în FAMILIA REGALĂ britanică. Prinţesa CHARLOTTE împlineşte astăzi 4 ani / Cum arată fiica prințului William

Catherine, Ducesă de Cambridge a dat publicităţii trei noi portrete ale prinţesei Charlotte, cu ocazia celei de-a patra aniversări a fiicei ei şi a prinţului William.

Prinţesa Charlotte împlineşte joi vârsta de 4 ani.

„Ducele şi Ducesa de Cambridge sunt foarte încântaţi să împărtăşească trei noi fotografii cu prinţesa Charlotte înainte de a patra aniversări a ei”, a transmis miercuri palatul Kensington. „Fotografiile au fost realizate de ducesă în aprilie, la palatul Kensington şi pe domeniul lor din Norfolk”, citeaza News.ro.

În două fotografii, prinţesa apare jucându-se afară, iar în a treia, ea stă pe iarbă, purtând o rochie cu flori albastre.

Aceste portrete au fost lansate la o săptămână după cele mai noi imagini cu prinţul Louis, care a împlinit 1 an pe 23 aprilie.

Charlotte, al doilea copil al prinţului William şi Kate Middleton, care s-au căsătorit în 2011, ocupă locul al patrulea în linia de succesiune la tronul britanic, după bunicul ei (prinţul Charles), tatăl (prinţul William) şi fratele mai mare (prinţul George).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-02

TAGURI: Prinţesa CHARLOTTE, fiica printului william, 4 ani, familia regala britanica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG